Vali Mayda Muhtarlara Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Mayda Muhtarlara Veda Etti

Vali Mayda Muhtarlara Veda Etti

Son Valiler Kararnamesi ile merkez Valiliği’ne atanan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, köy ve mahalle muhtarlarına veda etti.

03.06.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesi ile merkez Valiliği'ne atanan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, köy ve mahalle muhtarlarına veda etti.

Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezinde merkez ilçe köy ve mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen eğitim programına katılan Vali Mayda, burada muhtarlara yönelik veda konuşmasını gerçekleştirdi.

"EKİP ÇALIŞMASIYLA BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPTIK, HAKKINIZI HELAL EDİN"

Gümüşhane'de görev yaptığı 3 yıllık süre zarfında ekip çalışması ile başarılı hizmetler gerçekleştirdiklerini belirten Vali Mayda, "Yaklaşık 3 yıldır görev yaptığım Gümüşhane'deki görevim sona erdi. Bu süre içerisinde gerek il merkezinde gerekse beldelerimizde ve köylerde ekip çalışması yapmak suretiyle güzel hizmetleri gerçekleştirmeye, tamamlamaya gayret ettik. Başarı varsa bu ekibimizin tamamına aittir. Hizmet kervanı devam edecektir. Yeni gelen arkadaşımız bayrağı bizden devraldı, hızlı ve enerjik bir şekilde hizmetleri gerçekleştirmeye devam ettirecektir. Görev yaptığım süre içerisinde gösterdiğiniz ilgiden, destekten, gayretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız burada toplu olarak toplandığından dolayı sizlere veda etmek istedim. Hakkınız helal edin." dedi.

"ZAMANIMIZDA GÜÇ VE OTORİTE BİLGİDEN GELİYOR"

Kamu görevlerinin zamanla kısıtlandığını dile getiren Vali Mayda, mahalli idareler seçimlerinde tekrar veya yeniden seçilen muhtarları kutlayarak, günümüzde güç ve otoritenin bilgiden geldiğini belirterek, "Yapacağımız işlerin usulünü, yöntemini, sonuçlarını bildiğimiz takdirde başarı oranımız büyük ölçüde artıyor. Kamu görevleri belli zamanlarla kısıtlanıyor. Seçimle gelinen görevlerde seçim dönemi sonunda tekrar bir değerlendirme yapılıyor. Atamayla gelen görevlerde ise ya miyadlı ya da ihtiyaca binaen amirlerin takdirleri doğrultusunda atamalar gerçekleştiriliyor." diye konuştu.

Toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Irkın, Mahalli İdareler Müdürü İbrahim Aydoğdu ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Mayda Muhtarlara Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement