Vali Mayda Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Vali Mayda Uğurlandı

Vali Mayda Uğurlandı

Son Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, görevinden ayrıldı.

09.06.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, görevinden ayrıldı. Vali Mayda'yı uğurlamak için Valilik binası önüne gelen yüzlerce kişi duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Bugün görevinden ayrılan Vali Mayda, Valilik binası önünde kendisini uğurlamak üzere gelen ve uzun kuyruklar oluşturan Gümüşhanelilerle vedalaşarak şehirden ayrıldı.

Burada yaptığı konuşmada, gerçekleşen ayrılığın şekli bir ayrılık olarak görülmesi gerektiğini kaydeden Vali Mayda, tüm Gümüşhane'nin güzel bir çalışma ortamı içerisinde hep destek olduklarını belirterek herkese gösterdikleri yakınlıktan, destekten ve misafirseverlikten dolayı teşekkür etti.

Hizmet kervanının hızlı bir seyirle devam edeceğinin altını çizen Vali Mayda, "Yeni gelecek arkadaşımız da sizlerle güzel bir ekip çalışması içerisinde Gümüşhanemizi daha iyi noktalara getirecektir. Ben hepinize gösterdiğiniz yakınlıktan dolayı, kamu görevlilerine gösterdikleri destekten dolayı, Gümüşhanelilerimize gösterdikleri misafirseverlikten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Allah'a ısmarladık." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Mayda Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement