Vali Mutlu Anadolu Yakasında Kamu Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Vali Mutlu Anadolu Yakasında Kamu Yatırımlarını İnceledi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Anadolu yakasında inşası devam eden kamu projeleri ile yapımı tamamlanan yatırımları yerinde inceledi.

21.02.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mutlu, Sancaktepelilerin hizmetine açılan Engelli Dinlenme Evi ve Sancaktepe Bilim Deney Merkezi, Gözlemevi ve Planetaryum'u ile inşaatları devam eden Eyüp Sultan Kültür ve Spor Merkezi ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Ölçü ve Ayar Laboratuvarı'nda incelemelerde bulundu.

Vali Mutlu'ya Sancaktepe'deki incelemeleri sırasında İlçe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Belediye Başkanı İsmail Erdem ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya eşlik etti.

Vali Mutlu önce Türkiye'nin ilk engelli dinlenme evi olan EDEV'i ziyaret etti. Hem engelli çocukların eğlenip hoşca vakit geçirmelerine hem de özürlü çocukların ailelerinin kendilerine zaman ayırabilmelerine olanak sağlayan tesisi gezen Vali Mutlu, yetkililerden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Sancaktepeli çocukları bilime teşvik etmek için kurulan Sancaktepe Bilim Deney Merkezi, Gözlemevi ve Planetaryum'unu gezen Vali Mutlu, gözlemevinde güneşin faaliyetlerini izledi, uzay ve zaman hakkında kısa bir bilgi aldıktan sonra Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür ve Spor Merkezi inşaatına geçti.

İçerisinde 2 bin 400 kişilik kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve 450 kişilik çok amaçlı konferans salonu bulunduran tesisi gezen Vali Mutlu, inşaatı tamamlanmak üzere olan kompleks hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdaresi tarafından Ümraniye'de inşa edilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Ölçü ve Ayar Laboratuvarı binasında da incelemelerde bulunan Vali Mutlu, yapımı tamamlanan Laboratuvar hakkında İl Müdürü Mehmet Hilmi Sezer'den bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Mutlu Anadolu Yakasında Kamu Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement