Uyuşturucuya Karşı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucuya Karşı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı

Uyuşturucuya Karşı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı

İstanbul Valiliği'nde "Ergenlerde Madde Bağımlılığı Rehabilitasyonu Projesi" için koordinasyon toplantısı yapıldı.

02.10.2013 10:58  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıya İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu başkanlık etti.

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün organize ettiği koordinasyon toplantısına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Vali Yardımcıları Ahmet Deniz ve İbrahim Hayrullah Sun, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, İl Halk Sağlığı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Taşdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. M. İbrahim Karaman, Yeşilay Genel Müdürü Savaş Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Müdürü İsrafil Aydın katıldı. Ayrıca toplantıya İl Emniyet Müdürlüğü, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Şube Müdürleri ile Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, Maltepe Üniversitesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Toplum ve Medeniyet Platformu, Bakırköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Halk Sağlığı Sosyal Projeler Birimi'nden temsilciler de eşlik etti.

EYLEM PLANI

Toplantıda özellikle gençlerin bağımlı olduğu madde bağımlılarının tedavileri, uyuşturucudan kurtulan gençlerin tekrar nasıl hayata nasıl kazandırılabileceği konuşuldu. Toplantıda ayrıca, uyuşturucu bağımlılarıyla ilgili alınacak önlemlerle ilgili oluşturulacak eylem planının bir an önce hayata geçirilebilmesi için ilgili kurum ve kuruluşların üst düzey temsilcilerinin düzenli olarak bir araya gelmesi kararı alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucuya Karşı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement