Vali Öksüz, Şehit Yakınlarıyla İftarda Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Vali Öksüz, Şehit Yakınlarıyla İftarda Buluştu

Vali Öksüz, Şehit Yakınlarıyla İftarda Buluştu

Kars Valisi Türker Öksüz, şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

09.05.2019 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Türker Öksüz, şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Polis Evi'nde düzenlenen iftar yemeği Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kars Valisi Türker Öksüz, Mübarek Ramazan ayında iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öksüz, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma, yardımlaşma, kardeşlik ve birlik-beraberlik gibi değerleri pekiştirerek insanların mutluluk, huzur ve barış içinde yaşamalarına vesile olduğunu söyledi.

Şehit yakınlarının şehitlerimizin devletimize ve milletimize bıraktığı en değerli emanetler olduğunu ifade eden Türker Öksüz, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu vatan için gecelerini gündüzlerine katarak mücadele ettiler. Şehit yakınları ve gaziler olarak bilmelisiniz ki sizler şehitlerimizin bizlere en aziz hatırasısınız, emanetisiniz. Sizleri her zaman başımızın üstünde tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Öksüz, "Başta ben ve tüm kamu kurum ve kuruluşları, her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerin sorunlarınızın çözülmesi ve ihtiyaçlarınızın giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizler, canlarını bu vatan için vererek şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin yakınları olarak her şeyin en iyisine layıksınız. Düzenlediğimiz iftar programına teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Vali Türker Öksüz'ün konuşmasının ardından yemeğe geçildi. Yemek sonrasında şehitleri için yapılan duanın ardından program sona erdi.

Düzenlenen iftar programına; Vali Türker Öksüz, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Özgür Nuhut, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, şehit yakınları ve gaziler katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Vali Öksüz, Şehit Yakınlarıyla İftarda Buluştu - Son Dakika

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.

  • Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü
    09:44 Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü

    Kazdağları bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeşilin binbir tonuna büründü. Mest eden manzara dron ile görüntülendi. Kazdağları'nın doğası bahar aylarının gelmesiyle canlandı. Meşe, kayın ve çınar ormanlarının bulunduğu bölgelerde ağaçların uyanmasıyla birlikte yeşilin binbir tonu görülmeye değer bir manzara oluşturdu. Flora ve faunası ile dikkatleri çeken ve milli parkı da içinde barındıran Kazdağları binlerce tür endemik bitkiye de ev sahipliği yapıyor. Kazdağları'ndaki yeşilin binbir tonu dron ile görüntülendi.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'
    09:32 Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı
    09:26 Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı

    Hatay'ın Payas ilçesinde yapılan TOKİ konutlarına taşınan depremzedeler, yeni evlerinde yaşamanın heyecanını yaşıyor. Abik ailesi, yeni yuvalarında kurban keserek ailelerini ağırladı. Depremzedeler, devlet ve milletin yardımlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.


Advertisement