Vali Öz Sosyal Bilimler Lisesi'nin Taşınma Konusu'nu Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Vali Öz Sosyal Bilimler Lisesi'nin Taşınma Konusu'nu Açıkladı

Vali Öz Sosyal Bilimler Lisesi\'nin Taşınma Konusu\'nu Açıkladı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, gerek Sosyal Bilimler Lisesi'nin halen bulunduğu bina, gerekse taşınması düşünülen Esiroğlu'ndaki binalarda yapmış olduğu inceleme sonucu, yargı süreci de dikkate alınarak lisenin mevcut binasında eğitim-öğretim faaliyetine devam edeceğini açıkladı.

05.09.2013 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buna göre, Sosyal Bilimler Lisesi Gazi Paşa Mahallesindeki mevcut tesisinde faaliyetine devam edecektir. Okulun yeni kayıt olan öğrencileriyle birlikte toplam 287 öğrencisi ve 11 şubesi bulunmaktadır. A ve B blokta bulunan 11 derslikte normal öğretim yaparak faaliyetini sürdürecektir.

Sosyal Bilimler Lisesi'nin bitişiğinde bulunan 88.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin kontenjanı bu yıl 170 öğrenci (5 Şube) arttırılması nedeniyle ortaya çıkan derslik ihtiyacı Sosyal Bilimler Lisesi'nin yatılı erkek öğrencilerinin Gazi Anadolu Lisesi'nin pansiyonuna nakil edilmesiyle boşaltılacak katta oluşturulacak dersliklerde karşılanacaktır.

Vali ayrıca mevcut binanın yanında bulunan ve belediyeden devralına arsa üzerine 200 öğrenci kapasiteli pansiyon yapılması için bakanlığa 2014 yılı yatırım programına teklif yapılacağını da belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Öz Sosyal Bilimler Lisesi'nin Taşınma Konusu'nu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement