Vali Öztürk Korkuteli Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi'ni Açtı - Son Dakika
Yerel

Vali Öztürk Korkuteli Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi'ni Açtı

Vali Öztürk Korkuteli Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi\'ni Açtı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Korkuteli ilçesinde Devlet Hastanesi Baş Tabipliği Diş Tedavi ve Protez Merkezi’nin açılışını yaptı.

10.02.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Korkuteli ilçesinde Devlet Hastanesi Baş Tabipliği Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nin açılışını yaptı.

Açılışa Vali Öztürk'ün yanı sıra milletvekilleri Menderes Türel ve Hüseyin Samani, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş ve Antalya Halk Sağlığı Müdürü ve İl Sağlık Müdür Vekili Uzman Dr. Murat Özdemir katıldı.

405 Metrekare alana kurulmuş olan Korkuteli Devlet Hastanesi Baş Tabipliği Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nde 7 adet diş ünitesi, laboratuvar ve sterilizasyon üniteleri bulunduğu, merkezde 4 diş hekimi, 1 diş protez teknisyeni ve 3 hemşirenin görev yaptığı bildirildi. Merkezin yapımına toplam 550 bin TL harcandığı ve bu bedelin 200 bin TL'sinin hayırsever Musa Deniz tarafından bağışlandığı ifade edildi. Hayırsever Musa Deniz, birikimlerini hayır işinde kullanmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Vali Öztürk, Korkuteli'nin hayırseverler açısından zengin bir yer olduğunu belirtirken, "Gerçekten son yıllarda sağlık alanında sağladığımız büyük başarılar dünyanın dikkatini çekiyor. Nitekim bütün dünyada bu ölçekte bir ekonomiden bu kadar büyük bir sağlık hizmeti ve memnuniyeti yaratmak kolay bir iş değildir zira ülkemizde sağlık hizmetlerinde memnuniyet oranı yüzde 74 civarlarındır" dedi.

Vali Sebahattin Öztürk, konuşmasının ardından hayırsever Musa Deniz'e plaket verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Öztürk Korkuteli Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi'ni Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement