Vali Pehlivan Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarının Çalışmaları Değerlendirildi - Son Dakika
Yaşam

Vali Pehlivan Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarının Çalışmaları Değerlendirildi

Vali Pehlivan Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarının Çalışmaları Değerlendirildi

Yatırımcı bölge ve il kuruluşları tarafından ilimizde sürdürülen çalışmalar Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında masaya yatırıldı.

02.08.2018 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yatırımcı bölge ve il kuruluşları tarafından ilimizde sürdürülen çalışmalar Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında masaya yatırıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Fetani Battal, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda ilimizde yürütülen yatırım faaliyetleri hakkında ilgili kurum temsilcileri tarafından sunum gerçekleştirildi. Koordinasyonu gerektiren hususlar ele alındı. Çalışmaların yakın takibi ve etkin bir şekilde yürütülmesi hususunda değerlendirmeler yapıldı.

"Seydiyakup ve Kılıçkaya yaylalarını ziyaret etti"

Daha sonra Bayburt - Trabzon il sınırındaki Soğanlı Dağları üzerinde yer alan Seydiyakup Yaylası'nda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Pehlivan, yayla sakinleriyle hasbihal etti, İl Özel İdaresi ve Karayolları ekiplerince bölgede sürdürülen yol çalışmaları hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Kılıçkaya yayla sakinlerinin de iştirak ettiği ziyaret vesilesiyle Soğanlı Dağları boyunca uzanan güzergahta yer alan ve sayıları 10'a yaklaşan yaylaları ve iki ili birbirine bağlayan yollarda ulaşım şartlarını daha da iyileştirmek üzere İl Özel İdaresi, Karayolları ve DOKAP destekleriyle yürütülen çalışmalar ve Soğanlı Tüneli etüt çalışmaları hakkında tespit ve değerlendirmeler yapıldı.

Dönüş yolunda Kılıçkaya yaylasında da incelemelerde bulunan Vali Pehlivan'a İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit eşlik etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Vali Pehlivan Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarının Çalışmaları Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement