Vali Pekmez Çocuk Evi Sakinleri ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Pekmez Çocuk Evi Sakinleri ile İftarda Buluştu

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

29.06.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Hasan Doğru, Grup Sorumluları, Bakım elemanları ve çocuk evlerinde kalan çocuklar katıldı. Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla birlikte iftar yapan Vali Pekmez ve eşi, iftar sonrası çocuklarla sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Vali Pekmez, çocuklara yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunarak kendilerinin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Vali Pekmez, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada, Ramazan ayı münasebetiyle çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iftara katılan çocukların Ramazan aylarını tebrik etti.

Programın ardından Vali Pekmez Teravih Namazını Ağzıkarahan köyünde kıldı. Vali Pekmez namaz sonrası köy halkı ile buluşarak sohbet etti. Köy muhtarından Ağzıkarahan hakkında bilgi alan Vali Pekmez, köylerin ihtiyaç ve sıkıntılarını öğrenmek adına ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, her zaman köylünün yanında olacaklarını söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Pekmez Çocuk Evi Sakinleri ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement