Vali Şahin, Yeşilyurt İlçesi ile Sultansuyu Tarım İşletmesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin, Yeşilyurt İlçesi ile Sultansuyu Tarım İşletmesi'ni Ziyaret Etti

Vali Şahin, Yeşilyurt İlçesi ile Sultansuyu Tarım İşletmesi\'ni Ziyaret Etti

Malatya Valisi Vasip Şahin, Yeşilyurt ilçesi, Gündüzbey kasabası ve Akçadağ-Sultansuyu Tarım İşletmesi’ni ziyaret etti.

13.12.2013 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Vasip Şahin, Yeşilyurt ilçesi, Gündüzbey kasabası ve Akçadağ-Sultansuyu Tarım İşletmesi'ni ziyaret etti.

Vali Şahin'in ilk ziyaret yeri Yeşilyurt ilçesi oldu. Kaymakam Nesim Babahanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Cengiz Özel ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Şahin, Kaymakamlık makamında Kaymakam Babahanoğlu'ndan ilçenin sorunları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra daire müdürlerinden de çalışmaları hakkında bilgiler alarak çeşitli talimatlar veren Vali Şahin, ardından belediye binasına geçerek bir süre Başkan Kavuk ile görüştü. Vali Şahin, burada yaptığı konuşmada büyükşehir statüsünün kazanılmasının ardından yapılacak olan yerel seçimlerden sonra belediyenin imkanlarının artacağını ve vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet verileceğini dile getirdi.

Yeşilyurt ilçesindeki ziyaretinin ardından Gündüzbey kasabasına geçen Vali Şahin'i Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk ve belediye çalışanları karşıladı. Başkan Selçuk ile bir süre görüşen Vali Şahin, önümüzdeki dönemde belediye faaliyetlerinin Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi aracılığı ile yürütüleceğini, 1949 yılından bu güne kadar bu güzel kasabaya hizmet eden belediye başkanları ve çalışanlarına, mevcut Başkan Selçuk'un nezdinde teşekkürlerini bildirerek vefat edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı bir hayat diledi.

Son olarak Bursa Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nden Malatya'nın Akçadağ İlçesi'ndeki Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğüne atanan Murat Durmaz'ı ziyaret eden Vali Şahin'i Kaymakam Ramazan Keskin, Emniyet Müdürü Ali Boğaçhan Yücel, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Altunel, İşletme Müdürü Murat Durmaz ve işletme çalışanları karşıladı.

Vali Şahin, Müdür Durmaz'a 'hoş geldin' diyerek yeni görevinde başarılar diledi. Vali Şahin, Müdür Durmaz'dan işletme hakkında bilgiler aldıktan sonra kendisine iletilen bazı taleplerin karşılanması amacı ile gerekli çalışmaların yapılması ve sonucundan bilgi verilmesi hususunda talimat verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin, Yeşilyurt İlçesi ile Sultansuyu Tarım İşletmesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement