Vali Şentürk'ten Köy Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Şentürk'ten Köy Ziyareti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, köy ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

19.12.2017 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, köy ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin ile Yeşil Oba köyünü ziyaret etti.

Muhtar Cemal Tosun'dan köydeki çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şentürk, köy yaşantısında hayvancılığın ve besiciliğin önemine değinerek, tarımın bir ülkenin vazgeçilmezi olduğunu ifade etti.

Kırşehir'de tarım ve hayvancılığın gelişmesi için önemli çalışmaların yürütüldüğünü vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Binlerce yıldır tarım yapılan Anadolu toprakları son derece verimli topraklardır. İlimizde de geçimin büyük kısmı tarım ve hayvancılıktan sağlanmaktadır. Tarım ve hayvancılık bir ülkenin vazgeçilmezi, istihdamının arttırılmasında büyük pay sahibidir. Köylerde yaşayan ve geçimini çiftçilikten sağlayan vatandaşlarımıza devletimiz gereken yardımı yapmaktadır. Bizler de köylerimizi daha yaşanabilir hale getirme gayretindeyiz. Köylerimize yatırımlarımız devam edecektir. Zaten Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz aracılığıyla sıcak asfalt, içme suyu, kilit parke, köylerin altyapısına yönelik hizmetleri götürmekteyiz."

Vali Şentürk, konuşmasının ardından köyde yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Şentürk'ten Köy Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement