Vali Şentürk, Yatırımları İnceledi - Son Dakika
Yaşam

Vali Şentürk, Yatırımları İnceledi

Vali Şentürk, Yatırımları İnceledi

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve incelemede bulundu.

07.03.2019 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve incelemede bulundu.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin ve İl Sağlık Müdürü Kadir Keskin ile birlikte devam eden Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Merkezi inşaatında incelemede bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Şentürk, daha sonra Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bazı fabrikaları ziyaret etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Vali Şentürk, Yatırımları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fırtınadan Dolayı Meydana Gelen Olaylara Müdahale Etti
    18:03 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fırtınadan Dolayı Meydana Gelen Olaylara Müdahale Etti

    Antalya'da etkisini sürdüren fırtınadan dolayı ağaç devrilmesi, tabela ve çatı uçması gibi olaylara müdahale eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1200 personel görevlendirdi. Ekipler, devrilen ağaçları, kopan dalları, uçan tabela ve çatı parçalarını temizledi. Ayrıca, Konyaaltı Sahili, Düden Park ve Sabancı Bulvarı ile Evliya Çelebi caddelerinde trafik akışını etkileyen ağaçlar da kaldırıldı.

  • Sinop Sahilinde Fırtına Nedeniyle Yüksek Dalgalara Karşı Önlem Alındı
    17:43 Sinop Sahilinde Fırtına Nedeniyle Yüksek Dalgalara Karşı Önlem Alındı

    Karadeniz'de etkili olan fırtına nedeniyle Sinop sahilinde yüksekliği 3 metreyi bulan dalgalar meydana geldi. Fırtına, kentte deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi ve uluslararası yük taşımacılığı yapan gemiler Sinop'un doğal limanına demirledi.

  • Çanakkale'nin Biga ilçesinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi
    17:39 Çanakkale'nin Biga ilçesinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

    Biga ilçesinde dün akşam başlayan şiddetli yağışlar, bazı yollarda su birikintilerine neden oldu. Biga Belediyesi ekipleri suyun tahliye edilmesi için çalışma başlattı. Alçak zeminlerde bulunan bazı evlerin giriş katlarında su baskınları yaşandı. Güvemalan köyünde mahsur kalan küçükbaş hayvanlar, belediyeye ait botla kurtarıldı. Biga Belediye Başkanı Alper Şen, yağışın etkili olduğu bölgelere giderek çalışmaları koordine etti.

  • Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti
    17:37 Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti

    Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in annesi Safiye Demir, 90 yaşında hayatını kaybetti. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Safiye Demir'in cenazesi, Şalpazarı ilçesinde defnedilecek.

  • Fırtınaya dayanamayan cami minaresi yıkıldı: O anlar kamerada
    17:29 Fırtınaya dayanamayan cami minaresi yıkıldı: O anlar kamerada

    Çankırı'da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

  • Keban İlçe Jandarma Komutanlığı Gökbelen köyünde trafik eğitimi verdi
    17:19 Keban İlçe Jandarma Komutanlığı Gökbelen köyünde trafik eğitimi verdi

    Keban İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından Gökbelen köyünde trafik eğitimi düzenlendi. Ekipler, vatandaşlara trafikte uyulması gereken kuralları anlattı ve trafik ışık ve levhalarına mutlaka uyulmasını istedi. Ayrıca, vatandaşların soruları da yanıtlandı.

  • Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu
    17:18 Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu

    Sakla Beni dizisinde yer alan oyuncu Şeyda Akova Balcıoğlu, Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Balcıoğlu, dizide canlandırdığı 'Afife' karakterini anlattı. Karakterin yaşadığı zorlukları ve hataları anlatan Balcıoğlu, toplumun hatalara tahammülü olmadığını belirtti. Ancak herkesin gençlik döneminde hata yaptığını ve karakteri anlamak gerektiğini vurguladı.

  • Çanakkale'de Ev Yangını: Maddi Hasar Oluştu
    17:15 Çanakkale'de Ev Yangını: Maddi Hasar Oluştu

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan bir evde çıkan yangın, maddi hasara yol açtı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ev kullanılamaz hale gelirken, şans eseri evde kimsenin bulunmamasıyla can kaybı yaşanmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement