Vali Şimşek'ten Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 88. yılı dolayısıyla mesaj - Son Dakika
Güncel

Vali Şimşek'ten Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 88. yılı dolayısıyla mesaj

Vali Şimşek\'ten Atatürk\'ün Niğde\'ye gelişinin 88. yılı dolayısıyla mesaj

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 88. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

03.02.2022 14:36  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 88. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şimşek, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Niğde'yi ziyaretinin 88. yıl dönümünü kutlamanın engin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Milli Mücadele döneminde Ulukışla-Pozantı güzergahında Fransızlara karşı etkin mücadele vererek, askerlere erzak ve lojistik desteği sağlayan Niğdelilerin Büyük Önder Atatürk'ün övgüsüne mazhar olduğunu aktaran Şimşek, şunları kaydetti:

"Niğde tümeni ve gönüllülerin canları pahasına verdiği mücadeleyle Niğde Anadolu'nun işgal edilemeyen sayılı illeri arasında yer almıştır. Şüphesiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'milli zaferin kazanılmasında en büyük dayanaklarımızdan birisiydi Niğdeliler, Niğdelileri her zaman sevmişimdir' diyerek övgüyle bahsettiği ilimiz için 5 Şubat 1934 günü, her zaman bir onur günü olmuştur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Öte yandan İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mümin İnan da paylaştıkları ortak mesajda, "Önemli bir lider, devlet adamı, siyasetçi, asker, başkomutan, başöğretmen gibi unvanları bulunan ve bunların hakkını verebilen başka bir lider yoktur. Bu yurdu bağımsız bir vatan haline getiren, 5 Şubat tarihinde bizleri onurlandıran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygı ile anıyor, Niğde halkının şeref gününü kutluyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Şimşek'ten Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 88. yılı dolayısıyla mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement