Vali Sonel Çocuklarla Futbol Maçı Yaptı, İzleyenler 'Vali' Diye Tezahürat Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Sonel Çocuklarla Futbol Maçı Yaptı, İzleyenler 'Vali' Diye Tezahürat Yaptı

Vali Sonel çocuklarla futbol maçı yaptı, izleyenler 'Vali' diye tezahürat yaptıTUNCELİ - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, katıldığı program sonrası ceketini çıkarıp çocuklarla futbol oynadı.

10.11.2017 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Sonel çocuklarla futbol maçı yaptı, izleyenler 'Vali' diye tezahürat yaptı

TUNCELİ - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, katıldığı program sonrası ceketini çıkarıp çocuklarla futbol oynadı.

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Atatürk'ü Anma Günü programı sonrasında kendisini okullarına davet eden öğrencileri kırmadı. Munzur Ortaokuluna beraberindeki protokol üyeleri ile geçen Vali Sonel'den öğrenciler, akıllı tahta ile spor malzemeleri istedi. Vali Sonel, gereken talimatı vererek taleplerin yerine getirilmesini sağladı.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Sonel, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile birlikte çocuklarla futbol oynadı.

Vali Sonel ve Protokol üyeleri futbol karşılaşmasında çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi. Maç sonu tüm çocuklar Vali Sonel'e sarılarak sevgisini gösterdi.

Vali Sonel Çocuklarla Futbol Maçı Yaptı, İzleyenler \'Vali\' Diye Tezahürat Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Sonel Çocuklarla Futbol Maçı Yaptı, İzleyenler 'Vali' Diye Tezahürat Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement