Vali Su, Eşi Zeliha Su ile Birlikte Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Su, Eşi Zeliha Su ile Birlikte Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Su, Eşi Zeliha Su ile Birlikte Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Mersin Valisi Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ile birlikte şehit polis memuru Fırat Palamut ve şehit piyade er Mustafa Gür’ün ailelerini ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi.

12.03.2018 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ile birlikte şehit polis memuru Fırat Palamut ve şehit piyade er Mustafa Gür'ün ailelerini ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi.

Şehit aileleri ziyaretine Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu ve kurum müdürleri de eşlik etti.

İlk olarak Şırnak'ın Silopi ilçesinde 5 Nisan 2016 günü bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Fırat Palamut'un Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden Vali Su, daha sonra Hatay'ın Hassa ilçesi Sınır Komutanlığı'nda görevli iken, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışmada şehit düşen piyade er Mustafa Gür'ün Mezitli ilçesi Yeni Mahalle'deki evine ziyarette bulundu.

Ziyaret boyunca şehitlerin aileleriyle yakından ilgilenen Vali Ali İhsan Su, her zaman olduğu gibi bundan sonra da vatan için eşlerini, evlatlarını şehit veren ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Su, Eşi Zeliha Su ile Birlikte Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement