Vali Su, Meü'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Su, Meü'de İncelemelerde Bulundu

Vali Su, Meü\'de İncelemelerde Bulundu

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Üniversitesinde yapı devam eden, ’Akdeniz Kültürlerini Araştırma ve Kongre Merkezi’ ile ’Mersin Çekirdek Genç Girişimci Merkezi’ inşaatlarında incelemelerde bulundu.

18.04.2018 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Üniversitesinde yapı devam eden, 'Akdeniz Kültürlerini Araştırma ve Kongre Merkezi' ile 'Mersin Çekirdek Genç Girişimci Merkezi' inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Üniversitesinde (MEÜ) yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. İlk olarak, kamu ve özel sektöre de hizmet vermesi planlanan Kongre Merkezi'nde incelemelerde bulunan Vali Su, daha sonra yine merkez bünyesinde yapımına devam edilen ve Kalkınma Bakanlığı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen 'Mersin Çekirdek Genç Girişimci Merkezi'nin inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Su ayrıca, 25 Kasım 2016 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde denetim noktasında görevli olduğu esnada otomobilin çarpması sonucu yaralanan polis memuru Veysel Sarı'yı tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Polis memuru Sarı ile bir süre sohbet eden Vali Ali İhsan Su, Sarı'ya acil şifalar temennisinde bulundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Su, Meü'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement