Vali Taşkesen'in Hong Kong ve Çin Temasları - Son Dakika
Güncel

Vali Taşkesen'in Hong Kong ve Çin Temasları

Vali Mustafa Taşkesen, Çorum Valisi Sayın Sabri Başköy, Tokat, Amasya, Çorum ve Samsun İl Genel Meclisi Başkanları, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere Çin'e gitti.

05.09.2013 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mustafa Taşkesen, Çorum Valisi Sayın Sabri Başköy, Tokat İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, Amasya İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, Çorum İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, Samsun İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere Çin'e gitti.

Bölgemizin uluslararası ilişkilerinin geliştirilmesi amacı ile kapsamında TR83 Bölgesi ve Çin Halk Cumhuriyeti ile Hong Kong arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve sürekliliğin sağlanması, karşılıklı olarak yatırımların artırılması, iyi uygulama örneklerinin görülmesi ve tecrübe paylaşımı için Ajansımız bir yurtdışı çalışma ziyareti planlamaktadır. Aynı zamanda Ajansımız ile Çin Halk Cumhuriyeti kuruluşları arasında işbirliği ağı oluşturmak ve ihracata dayalı üretim modeline zemin hazırlayan politikaların incelenmesi de amaçlarımız arasında bulunmaktadır.

Valim ve beraberindeki Heyetin Hong Kong ve Çin temasları programında;T.C. Hong Kong Başkonsolosluğu ziyareti, Hong Kong Yatırım Ajansı ve Hong Kong Ticari Kalkınma Konseyi, Hong Kong Limanı Kalkınma Konseyi ve Hong Kong Merkez Ticaret Odası ziyareti ve temasları, T.C. Guangzhou Başkonsolosluğu ziyareti, Guangzhou Türkiye İşadamları Derneği ziyareti, Guangzhou Şehir Merkezi incelemeleri, T.C. Pekin Büyükelçiliği ziyareti ve Zhongguancun (Çin Silikon Vadisi) ziyareti bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Taşkesen'in Hong Kong ve Çin Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement