Vali Topaca'dan Gazilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Topaca'dan Gazilere Ziyaret

Vali Topaca\'dan Gazilere Ziyaret

Ankara Valisi Ercan Topaca, Zeytin Dalı Harekatı ile terörle mücadelede yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

31.01.2018 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Ercan Topaca, Zeytin Dalı Harekatı ile terörle mücadelede yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Topaca, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören askerlere ziyaret gerçekleştirdi.

Hastanede tedavileri devam eden gazilerle tek tek ilgilenen Topaca, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Topaca, yaralıların en kısa zamanda sağlıklarına kavuşması temennisinde bulunurken askerlerin morallerinin çok yüksek olduğu görüldü.

Vali Topaca ziyaretinde, "Yaralılarımızın en kısa zamanda tedavi edilerek taburcu edilmesi, vatan hizmetine ve ailelerine kavuşturulması için hastanedeki doktorlarımız ve yardımcı sağlık görevlilerimiz tüm imkanları seferber ederek çalışıyorlar. Sağlık görevlilerimize de yaralılarımızın tedavisinde gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ediyorum. Devletimiz ve milletimiz her zaman sizin yanında olacaktır. Gösterdiğiniz sabır ve metanetten dolayı teşekkür ederim." dedi.

Ziyaretinden dolayı Topaca'ya teşekkür eden gaziler de bir an önce sağlıklarına kavuşarak Güneydoğu'da ve Zeytin Dalı Harekatı'nda vatan hizmetinde bulunan arkadaşlarının yanında yer almayı istediklerini belirtti.

Ziyarette Topaca'ya Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Vali Yardımcısı Metin Arslanbaş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Özkan Ünal, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Barış Yavuz eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Topaca'dan Gazilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement