Vali Toprak Doğanşehir'de - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak Doğanşehir'de

Vali Toprak Doğanşehir\'de

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Doğanşehir ilçesinde görevlendirilecek güvenlik korucularına verilen eğitim hakkında bilgi aldı.

07.03.2017 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Doğanşehir ilçesinde görevlendirilecek güvenlik korucularına verilen eğitim hakkında bilgi aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak, Doğanşehir ilçesinde Kaymakam Memiş İnan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Suat Alvur, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Melik Bincil, jandarma personeli ve güvenlik korucuları tarafından karşılandı.

Burada konuşan Vali Toprak, 114 güvenlik korucusuna yeni görevlerinde başarı diledi.

Korucuların kutlu bir yürüyüşe çıktığını belirten Vali Toprak, "Devletimiz, milletimiz, vatanımız, aileleriniz için hayırlı ve uğurlu olsun. Ülkemizin bağımsızlığı, bekası, milletimizin emniyet ve asayişini sağlamak noktasında tüm güvenlik korucusu arkadaşlarımız yeni dizaynla iyi bir eğitim alarak görevlerini ifa edeceklerdir." ifadelerini kullandı.

Vali Toprak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şüphesiz ki 15 Temmuz bize çok şey öğretti. 15 Temmuz'da içeriden ve dışarıdan tüm hainlerin herhangi bir zamanda ülkemizin bekasını ortadan kaldırabilecek, iç savaş ortamına sürükleyebilecek ihaneti yapabileceklerini içeriden ve dışarıdan destekçileriyle gösterdi. Tüm dinamiklerimizle, milletimizin gücü ile, silahlı kuvvetlerimiz, emniyetimiz, jandarmamız, güvenlik korucularımız da dahil olmak üzere içimizdeki ihanetçileri dışarıya atmak suretiyle el birliğiyle gayret içerisinde bunu önlemiş olduk.

Bundan böyle de sizler almış olduğunuz bu eğitimler çerçevesinde bir taraftan bulunduğunuz noktada, bir taraftan İlçe Jandarma Komutanlığımız ve Kaymakamlığımız tarafından sizlere verilecek her bir görevi 24 saat kesintisiz olarak yine milletimizin emniyeti, asayişi için, düzene karşı oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı görevinizi iyi bir şekilde ifa edeceksiniz."

Güvenlik korucularının geçişini izleyen Vali Toprak, Komutanlık Şeref Defterini imzalayarak korucularının eğitimi hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Toprak Doğanşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement