Vali Toprak'tan Özel Öğrencilere Özel Hizmet - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak'tan Özel Öğrencilere Özel Hizmet

Vali Toprak\'tan Özel Öğrencilere Özel Hizmet

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrencileri evinde misafir ederek yakından ilgilendi.

05.08.2017 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrencileri evinde misafir ederek yakından ilgilendi.

Vali Toprak, ilde faaliyet gösteren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenciler için konutunun bahçesinde piknik düzenledi. Vali konağını ilk defa görmenin heyecanını yaşayan öğrenciler, burada köpek, tavşan ve güvercinleri severken, ev sahibi Vali Toprak'la da zaman geçirdiler. Konağın bahçesinde bulunan bir köpeğin başından ayrılmayan öğrenciler, uzun süre köpeğe sarılarak hatıra fotoğrafı çektirmenin mutluluğunu yaşadı.

Toprak çifti, öğrencilerle sofralarını paylaştı

Öğrenciler bahçede bir taraftan halay çekip diğer taraftan top oynarken, aşçılar ise mangalda kebap yapmanın telaşı içerisine girdi. Sarıldığı Vali Toprak'ın yanından bir an olsun ayrılmayan Fırat adında bir genç ise "Bak kameralar bizi çekiyor, kameraya bak" diyerek valiyi ikaz etti.

Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencilerle aynı masaları paylaşarak hep birlikte yemek yedi.

İlk defa bir valinin evini gördüklerini belirten öğrenciler, kendilerini ağırlayarak bahçesinde piknik yaptıran Vali Toprak'a teşekkür etti.

Beşiktaş sevdalısı İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ise Beşiktaşlı öğrencilerin kartal işareti yapması üzerine kendilerine Beşiktaş forması hediye ederek yakından ilgilendi.

Vali Toprak, öğrencilerin talebini kırmadı

Vali Cüneyit Orhan Toprak, "Sohbet esnasında bazı gençlerimiz ve çocuklarımızın vali konağını merak ettiklerini ifade ettiler. Bahçede köpek, tavşan olduğunu duymuşlar, onu söylediler bana. Ben de bu pırıl pırıl gençleri ve çocukları evime davet ettim. Bugün hep beraber güzel bir gün geçirdik. Hayvanlarla oynadılar ve onları sevmenin mutluluğunu yaşadılar. Mesai arkadaşlarımız, komutanımız ve emniyet müdürümüz ile birlikte onlara güzel bir piknik hazırladık. Çimenlerde yuvarlandılar ve güzel bir şekilde eğlendiler. Hep beraber güzel saatler geçirdik. Onlar da mutlu oldular biz de mutlu olduk. İnşallah bu faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecek" dedi.

Davete Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, vali yardımcıları Hasan Ongu ve Bekir Abacı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fardi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Kardelen ve Özel Beyaz Gelincik Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören yaklaşık 40 öğrenci ve beraberindeki öğretmenleri katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Toprak'tan Özel Öğrencilere Özel Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement