Vali Tutulmaz Vatandaşları Dinledi - Son Dakika
Güncel

Vali Tutulmaz Vatandaşları Dinledi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen halk günü toplantısında vatandaşların sorunlarını dinledi.

17.04.2018 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen halk günü toplantısında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Afyonkarahisar Valilik binasıda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Tutulmaz, halk günü toplantılarının verimli geçtiğini söyledi.

Vali Tutulmaz, bu toplantılar sayesinde halkla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek, aktarılan tüm konulara imkanlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Sorunları dinlemeye öncelikli olarak toplumsal sorunları dinleyerek başlayacağız. Toplumu ilgilendiren sorunlar varsa bunları öncelikle belirtmesine istiyoruz. Daha sonra basınımızda dışarıya aldıktan sonra kişisel sorunları, daha sonra da özel konuları görüşeceğiz. Sorunların çözümü noktasında bu tür buluşmaların faydalı olduğuna inanıyorum."

Vali Tutulmaz, dere ıslahlarının Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldığını belirterek, gerekli talebin yazı yazılarak sorulacağını, köprü yapımıyla ilgili de konunun araştırılacağını aktardı.

Toplantının ikinci bölümüne ise özel ve kişisel konuların görüşülmesi için basına kapalı olarak devam edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Tutulmaz Vatandaşları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement