Vali Ustaoğlu Kyk'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Ustaoğlu Kyk'da İncelemelerde Bulundu

Vali Ustaoğlu Kyk\'da İncelemelerde Bulundu

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Yurt-kur İl Müdürü Şerif Bayram, Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İl Müdürü Mete Karslıoğlu ve Karayolları 106. Şube Şefi Burak Şara ile Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’ya bağlı yurtlar ve Bayburt Üniversitesi yeni kampüs alanına giden yolda bir takım incelemelerde bulundu.

04.10.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Yurt-kur İl Müdürü Şerif Bayram, Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İl Müdürü Mete Karslıoğlu ve Karayolları 106. Şube Şefi Burak Şara ile Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)'ya bağlı yurtlar ve Bayburt Üniversitesi yeni kampüs alanına giden yolda bir takım incelemelerde bulundu.

Bayburt Üniversitesi'nin 10 Ekim'de başlayacak olan yeni akademik yılı öncesi Bayburt - Demirözü yol güzergahında bulunan KYK yurt binası ve yeni kampüs alanına giden güzergahta incelemelerde bulunan Vali İsmail Ustaoğlu eğitim sezonu başlangıcına kadar devam eden çalışmaların tamamlanması yönünde talimat verdi.

Öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Vali İsmail Ustaoğlu, "Üniversitemizin bir hafta sonra başlayacak olan akademik yılı öncesinde öğrencilerimizin gerek yurtlarına gerekse okullarına ulaşım noktasında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda Bayburt - Demirözü yol güzergahında devam eden bir yol çalışması mevcut. Bu çalışmaların öğrencilerimize mağduriyet yaşatmaması ve herhangi olumsuz bir duruma sebebiyet vermemesi için yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Öğrencilerimizin burada bulunan yurt ve yeni kampüs alanına daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarının sağlanması noktasında talimatlarımızı bildirdik. Mevcut olan birkaç problemin de çözülmesiyle eğitim öğretim dönemine sorunsuz bir şekilde başlamak istiyoruz." şeklinde konuştu. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ustaoğlu Kyk'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement