Vali Yaman: Okuyacağım Diyen Herkesi Okutuyoruz - Son Dakika
Güncel

Vali Yaman: Okuyacağım Diyen Herkesi Okutuyoruz

Vali Yaman: Okuyacağım Diyen Herkesi Okutuyoruz

Kırkareli Valisi Mustafa Yaman, Lüleburgaz İlçesi'nde katıldığı 'Farklılık Bizi Birleştirir' panelinde okumak isteyen herkese destek olduklarını ifade ederek, "Okumak için bize müracaat eden herkesi okutuyoruz.

14.01.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkareli Valisi Mustafa Yaman, Lüleburgaz İlçesi'nde katıldığı 'Farklılık Bizi Birleştirir' panelinde okumak isteyen herkese destek olduklarını ifade ederek, "Okumak için bize müracaat eden herkesi okutuyoruz. İstanbul Haliç Üniversitesinde bir öğrenciyi okutuyoruz. Evimde ekmek yok diyene ekmek veriyoruz. Buna sığınmamak gerekiyor. Kim olursa olsun, elinden tutar okuturuz" dedi.

Lüleburgaz Lisesi ve Avrupa Birliği Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında 'Farklılık Bizi Birleştirir' paneli düzenlendi. Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı panelde İngilizce öğretmeni Işıtan Selin Önem tarafından yürütülen projeyle ilgili faaliyetleri anlatıldı.

Panelde konuşan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, toplum merkezlerine değinerek okumak isteyen herkese destek verdiklerini söyledi. Yaman, "Yeni yapılan faaliyetlerimiz var. Trakya'da 3 ilde Toplum Merkezleri kuruluyor. Toplum Merkezleri Kırklareli merkez, Lüleburgaz, Babaeski ve Vize ilçelerinde kuruluyor. Çalışmalarımızı disiplin içeresin de yapıyoruz. Okumak için bize müracaat eden herkesi okutuyoruz. İstanbul Haliç Üniversitesinde bir öğrenciyi okutuyoruz. Evimde ekmek yok diyene ekmek veriyoruz. Buna sığınmamak gerekiyor. Kim olursa olsun, elinden tutar okuturuz" dedi.

Panelde ayrıca Sakarya Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Alev Erkilet ve Yakup Köseoğlu birer konuşma yaparken, Balık Ayhan olarak tanınan Ayhan Küçükboyacı da 'Romanların hayatı' konusunda açıklamalarda bulundu. - Kırklareli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Yaman: Okuyacağım Diyen Herkesi Okutuyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement