Vali Yardımcısı Osman Altın'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Osman Altın'a Veda Ziyareti

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alpaslan ile bazı minibüsçüler kooperatifi başkanları, Konya'nın Kadınhanı Kaymakamlığına atanan Artvin Vali Yardımcısı Osman Altın'ı ziyaret ettiler.

06.09.2011 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alpaslan ile bazı minibüsçüler kooperatifi başkanları, Konya'nın Kadınhanı Kaymakamlığına atanan Artvin Vali Yardımcısı Osman Altın'ı ziyaret ettiler.

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alpaslan, Artvin 11 Nolu Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Adem Balcı, 33 Nolu Şehiriçi Dolmuş Kooperatif Başkanı Osman Aydın, 37 Nolu Seyitler Köyü Kooperatif Başkanı Halit Uçar, Artvin Merkez Taksi Durağı Başkanı İsmail Gülenç, eski Öğrenci Servisi Kooperatifi Başkanı Mikail Yılmaz ile birlikte Vali Yardımcısı Osman Altın'a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Altın, yaklaşık 3 yıl süreyle görev yaptığı Artvin'in çalışkan, dürüst, milletine, devletine ve bayrağına sahip çıkan, kadirşinas insanını ve kentin doğal güzelliğini unutmayacağını söyledi.

Trafik hizmetlerinden sorumlu Vali Yardımcısı olduğunu belirten Altın, şunları kaydetti:

"Artvin coğrafyası itibarıyla çok zor bir şehir, bu zor coğrafyada esnaflık yapan şoför esnafı olarak sizler araçlarınızla seyir eden vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinden sorumlu oldunuz. Trafik kurallarına uymanızdan, yayalara saygı göstermenizden, yolcularınıza nazik davranmanızdan ve trafikte görev yapan kolluk kuvvetlerimize gösterdiğiniz nezaket ve trafik kurallarına riayet etmenizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Görevim süresince vatandaşlarımızdan sizlerin hakkında bizlere az sayıda şikayet geldi. Ben sizlere bundan sonraki esnaflık yaşantınızda kazasız günler diliyorum. Hakkınızı helal edin. "

Artvin Şoförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan ise özellikle trafik hizmetlerinin ifasında il genelindeki şoför esnafının sorunlarının çözümü noktasında gösterdiği üstün çalışma gayreti ve kente yaptığı her türlü hizmetten dolayı Vali Yardımcısı Osman Altın'a teşekkür etti.

Alpaslan, günün anısına Altın'a Artvin fotoğrafı hediye etti.

- ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Osman Altın'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement