Vali Yazıcı, Çandır ve Çayıralan'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Yazıcı, Çandır ve Çayıralan'da İncelemelerde Bulundu

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Çandır ve Çayıralan ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

05.03.2015 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Çandır ve Çayıralan ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yazıcı, Çandır Kaymakamı Seda Başoğlu'nu ziyaret ederek, ilçedeki yol, içme suyu, kanalizasyon, eğitim, tarım ve asayiş konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçenin sorunlarını birebir yerinde görmek için geldiğini belirten Yazıcı, "Çandır ilçemizde sıkıntılı olan Çandır, İğdeli ve Babayağmur yolu olarak bilinen 14 kilometrelik yolda gerekli çalışmalar yapılacak. Ayrıca ilçemizde eğitim çalışmaları kapsamında 100 kişilik bir öğrenci yurdu yapımı için ihale aşamasına gelindi. Bu yılın yatırım programı içinde 16 derslikli bir İmam Hatip Lisesi yapımı için Milli Eğitim Bakanlığına teklifte bulunuldu. İnşallah bu yatırımlarla ilçemiz daha gelişmiş ve yaşanılabilir hale gelecektir" şeklinde konuştu.

Yozgat halkına hizmet etmenin büyük bir şans olduğunu belirten Yazıcı, şöyle konuştu:

"Kışın bittiği baharın geldiği bu günlerde ilimizde her alanda yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz. Bu dönemde öncesinde ilçelerimizin tamamını gezmeyi planlıyoruz.  Çalışmaları yerinde görüp, eksiklerimiz varsa bunları gidermeye çalışacağız. Bu şekilde de daha isabetli işler nasıl yapılır, asıl ihtiyaçlar nelerdir, onları görme imkanımız olacak. İlçemizde görev yapan arkadaşlarımızdan isteğimin halkımızın doğduğu bu topraklarda kalmaları ve daha yaşanılabilir bir ilçe olması için projeler üreterek daha fazla çalışmanızdır."

Daha sonra  köy muhtarlarının istek ve şikayetlerini dinleyen Yazıcı, yapımı yeni tamamlanan Çandır Anaokulu ile Şehit Serkan Ciddioğlu İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Çayıralan ziyareti

Çandır ziyaretinin Çayıralan ilçesine geçen Yazıcı, Kaymakamı Adem Başoğlu'ndan ilçe hakkında brifing aldı.

Çayıralan ilçesinde yapımı devam eden 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve  200 kişilik öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulunan Yazıcı, Çayıralan Belediyesi tarafından zeminin yeniden yapılarak sentetik çim sahaya dönüştürülen, soyunma odaları ile sporculara ait odalarının tamir ve bakımı yapılan Yıldızlar Stadyumunu ve iş adamı Hayri Yıldız tarafından yaptırılan Yatılı Bölge Ortaokulu'nu da gezdi.

İlçe ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir de hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Yazıcı, Çandır ve Çayıralan'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement