Vali Yazıcı, Kemer'de incelemelerde bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Yazıcı, Kemer'de incelemelerde bulundu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kemer ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

01.11.2020 11:01  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kemer ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Vali Yazıcı, ilk olarak Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç'ı ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kemer'in önemli turizm destinasyonlarından biri olduğuna dikkati çeken Yazıcı, hızlı ve sonuç odaklı çözümler geliştirmenin önemine değindi.

Bölgedeki Idyros Antik Kenti'nin turizme kazandırılmasının önemli olduğunu belirten Yazıcı, böylece bölgeye gelen turistlerin otellerden çıkarak bölge esnafına da katkı sağlayacağını düşündüğünü söyledi.

Antalya olarak pandemide en kötü dönemi geride bıraktıklarını kaydeden Vali Yazıcı, bundan sonraki süreçte vatandaşların da desteğiyle vaka sayılarının düşmeye devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Kemer'in deniz, kum ve güneşten ibaret olmadığını, ilçenin doğal güzelliklerinin ve kültürel varlıklarının da ön plana çıkarılması gerektiğini ifade eden Yazıcı, "İnsanlar artık gittikleri turizm merkezlerinde bir otelde yiyip içip güneşlenmek istemiyor. İnsanlar kültürle, doğayla, gastronomiyle buluşmak istiyor. Onun için elimizde bulunan bu ve benzeri değerleri mutlaka ön plana çıkarmalıyız." dedi.

Daha sonra Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret eden Yazıcı, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kemer Liman Caddesi'nde esnaf ziyaretleri yapan Yazıcı, bölge esnafını pandemi tedbirlerine yönelik dikkatli davranmaya çağırdı.

Şehit ailelerine ziyaret

Vali Yazıcı, Kemer gezisi kapsamında 2016 yılında Diyarbakır'da şehit olan jandarma uzman çavuş Serdar Akın ile 2009 yılında Hakkari'de şehit olan Ufuk Şentürk'ün ailelerini de ziyaret etti.

Şehitlerin emaneti olan ailelerinin her zaman yanında olacaklarını vurgulayan Yazıcı, kapılarının her zaman şehit aileleri ve gazilere açık olduğunu dile getirdi.

Şehitlerin haklarının ödenemeyeceğini dile getiren Yazıcı, "Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır. Bugün, kahraman şehitlerimize bir Fatiha okumak, hem de ailelerine baş sağlığı taziyesi ziyaretinde bulunmak istedik. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Yazıcı, Kemer'de incelemelerde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement