Vali Yazıcı, Kurum Müdürleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vali Yazıcı, Kurum Müdürleri ile Bir Araya Geldi

Vali Yazıcı, Kurum Müdürleri ile Bir Araya Geldi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İl genelinde bulunan kurum müdürleri ile bir araya gelerek projelerle ve vatandaşlarla diyalog konularını içeren bir toplantı gerçekleştirdi.

03.01.2018 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İl genelinde bulunan kurum müdürleri ile bir araya gelerek projelerle ve vatandaşlarla diyalog konularını içeren bir toplantı gerçekleştirdi. Vali Yazıcı, "Biz vatandaşlarımızın amiri değil hizmetkarıyız, bizler halkımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüyüz" dedi.

Ortak akıl ve somut projelerle Balıkesir'i bir bütün olarak daha iyi konuma getirmek için çaba sarf edilmesinde herkesin üstüne görev düştüğünü belirten Vali Yazıcı, halkı kucaklamaya ve onların sorunlarını çözmeye sonuna kadar kararlı olduklarını ve devleti temsil eden memurlardan vatandaşın mutluluğunu esas almalarını istedi. Vatandaşa en iyi hizmeti vermek adına dikkatli davranılması gerektiğinin önemine değinen Vali Ersin Yazıcı, öncelikle vatandaşlarla olan iletişimin en iyi seviyede olmasını, vatandaşın iş ve işlemlerinin daha akıcı ve daha hassas bir şekilde yerine getirilmesini söyledi. Kamu kurumlarının her an ulaşılabilinir olması gerektiğinin altını çizen Vali Yazıcı, devlet imkanlarının vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kullanılmasının idareciler açısından bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Vali Yazıcı, "Biz büyük bir aileyiz"

Bütün kurumların kendileriyle ilgili işleri hızla yapmak durumunda olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü: " Şunu bilmemiz lazım ki biz büyük bir aileyiz ve birbirimize her daim yardımcı olmak durumundayız. Herkes, her birim işini yapmakla mükelleftir. Bütün kurumlar kendileriyle ilgili işlerde yardımcı olmak ve işleri hızlı yapmak durumundadır. Yaptığınız yapacağınız hizmetler için teşekkür ediyorum. Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum ve bu toplantımızın hayırlı olmasını, Balıkesir'imiz için hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde ifade etti.

Vali Ersin Yazıcı başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcıları İsmail Demirkol, Mehmet Suphi Olcay, Şükrü Kara, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay ile Kurum Müdürleri katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Yazıcı, Kurum Müdürleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da ALES Sınavı İçin Gürültü Uyarısı
    08:27 Erzincan'da ALES Sınavı İçin Gürültü Uyarısı

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve diğer gürültü kaynaklarının kullanılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Görür, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement