İstanbul teyakkuzda! Vali Yerlikaya bu kez yarın beklenen kuvvetli fırtına için uyardı - Son Dakika
Güncel

İstanbul teyakkuzda! Vali Yerlikaya bu kez yarın beklenen kuvvetli fırtına için uyardı

Meteoroloji'nin kar yağışı uyarısı yaptığı İstanbul için Vali Ali Yerlikaya'dan yeni bir açıklama geldi. Yerlikaya sosyal medya paylaşımında, "Pazar günü İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Avrupa Yakası'nda yer yer tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olalım" dedi.

04.02.2023 14:39  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji ve AKOM'un ardından İstanbul için bir uyarı daha yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya dün yaptığı kar uyarısından sonra şimdi de yarın için kuvvetli fırtına beklendiğini belirterek uyarıda bulundu.

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yerlikaya, "Meteorolojik verilere göre pazar günü İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtınanın (60-80 km/s), Avrupa Yakası'nda yer yer tam fırtına (80-100 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olalım" dedi.

VALİ YERLİKAYA'DAN FIRTINA UYARISI

VAPUR SEFERLERİ YAPILAMIYOR

Öte yandan İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferlerinin yapılamadığı bildirildi. Şehir Hatları'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı- Kadıköy, Bostancı-Moda-Kadıköy- Kabataş, Maltepe-Adalar ve Beşiktaş-Adalar seferlerinin hava muhalefeti (lodos) nedeniyle yapılamadığı duyuruldu. Lodos sebebiyle seferlerde iptaller ve gecikmeler yaşanabildiği, anlık güncellenen iptal seferlerin, "https://sehirhatlari.istanbul/tr/iptal-seferler" sayfasından öğrenilebileceği belirtildi.

İstanbul teyakkuzda! Vali Yerlikaya bu kez yarın beklenen kuvvetli fırtına için uyardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul teyakkuzda! Vali Yerlikaya bu kez yarın beklenen kuvvetli fırtına için uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement