Vali Yerlikaya'dan Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika
Güncel

Vali Yerlikaya'dan Yeni Yıl Mesajı

Vali Yerlikaya\'dan Yeni Yıl Mesajı

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

02.01.2012 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesajında birlik ve beraberlik mesajı veren Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, bütün insanlığın yeni yıl ile ilgili beklentilerinin gerçekleşmesi dileğinde bulundu.

Vali Yerlikaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Sevinçleriyle, üzüntüleriyle bir yılı daha geri bıraktık ve umut dolu bir yıla giriyoruz. Milletçe birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız, sevinçte ve hüzünde kenetlendiğimiz, barış ve huzur içinde nice mutlu yıllar diliyorum.

Hiç şüphesiz ki; hem fert olarak hem de toplum olarak büyük beklentiler içindeyiz. Ülkemiz ve ilimizin kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, demokratikleşme yolunda emin adımlarla ilerlemesi için hepimize ciddi sorumluluklar düşüyor. Bu konuda bütün vatandaşlarımızın üzerine düşen fedakârlığı yerine getirdiğine ve bunu kararlılıkla sürdüreceğine olan inancım tamdır. Yeni yılda başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, basını ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalı, yeni bir şevk ve enerjiyle önümüzdeki tüm engelleri aşarak ilimizi daha yaşanılır bir kent haline getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, sıkıntı ve kederlerden, felaketlerden, üzüntü veren hadiselerden uzak, mutluluk, başarı ve huzurun ışığında, barış içinde nice mutlu yıllar temennisiyle, bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yerlikaya'dan Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement