Vali Yerlikaya: "Gazete Haberini İhbar Kabul Ettik, Adli İdari Ne Gerekiyorsa Yapılacak" - Son Dakika
Güncel

Vali Yerlikaya: "Gazete Haberini İhbar Kabul Ettik, Adli İdari Ne Gerekiyorsa Yapılacak"

Vali Yerlikaya: "Gazete Haberini İhbar Kabul Ettik, Adli İdari Ne Gerekiyorsa Yapılacak"

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bir gazetede yer alan, psikolojik rahatsızlığı olan Ali Çelebi'nin (34) polis copu ile dövülerek öldürüldüğü iddialarıyla ilgili olarak, "Gazete haberini ihbar kabul ettik."

15.08.2013 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bir gazetede yer alan, psikolojik rahatsızlığı olan Ali Çelebi'nin (34) polis copu ile dövülerek öldürüldüğü iddialarıyla ilgili olarak, "Gazete haberini ihbar kabul ettik. Adli idari ne gerekiyorsa yapılacak" dedi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı köyünde psikolojik rahatsızlığı olan Ali Çelebi (34) isimli bir vatandaşın akıl hastanesine gitmeyi kabul etmediği için polisler tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edildi.

Karaevli köyünde yapılan tarım fuarına katılan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bir gazetede yer alan haberi değerlendirdi. Gazetenin haberini ihbar kabul ederek soruşturma açtıklarını kaydeden Yerlikaya, "İddialarla ilgili araştırma yapıyoruz. Gazete haberini araştırmaya değer gördük, ihbar kabul ettik. Muhakkak konu ile ilgili değerlendirmesini bana getirdiğinde hem adli ve idari gereken neyse o yapılacak. Polisin müdahale esnasında yaralandığına dair bir bilgim yok. Adli idari ne gerekiyorsa yaptıracağım" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Yerlikaya: 'Gazete Haberini İhbar Kabul Ettik, Adli İdari Ne Gerekiyorsa Yapılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement