VALİ YERLİKAYA'NIN KATILIMIYLA KAN BAĞIŞI REKOR DENEMESİ - Son Dakika
Güncel

VALİ YERLİKAYA'NIN KATILIMIYLA KAN BAĞIŞI REKOR DENEMESİ

ŞİŞLİ Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Türk Kızılay İstanbul Şubesi iş birliğinde "Şişli'de Rekor Zamanı" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

03.11.2022 13:34  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞİŞLİ Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Türk Kızılay İstanbul Şubesi iş birliğinde " Şişli'de Rekor Zamanı" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Bir günde 587 kişinin üzerinde kan bağışı yapılmasını bekliyoruz. İnşallah 600'ü geçelim" dedi.

Şişli Kaymakamlığı'nın öncülüğünde Türk Kızılay İstanbul Şubesi ve Şişli Belediyesi "Şişli'de Rekor Zamanı" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi. Bağışçılar bir AVM önüne kurulan Kızılay çadırına gelerek kan veriyor. Kampanyada bir günde en çok kan verme rekoru olan 587 kişi geçilmeye çalışılacak. Kampanya 5 Kasım'a kadar devam edecek.

Kan bağışında bulunarak kampanya destek veren İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İstanbul'da bir günde kan verme rekoru 587 kişi. Bugün bu meydanda kaymakamımız diyor ki 'Diğer ilçelere, diğer kampanyalara meydan okuyoruz'. Bir günde 587 kişinin üzerinde kan bağışı yapılmasını bekliyoruz. İnşallah 600'ü geçelim. Bu diğer kampanyalara bir nefes olsun. Onlara da bir heyecan gelsin istiyoruz. Türk Kızılayı'nın başkanından her bir neferine, burada görevli olan herkese bu şehrin valisi olarak teşekkür ediyorum. Bu iyilik hareketlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Etkinlikte, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin, 'Ses Ver Hayata Emniyetli Yarınlara Projesi' kapsamında kurulan Kuştepe Çocuk Korosu da sahne aldı.

VALİ YERLİKAYA\'NIN KATILIMIYLA KAN BAĞIŞI REKOR DENEMESİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel VALİ YERLİKAYA'NIN KATILIMIYLA KAN BAĞIŞI REKOR DENEMESİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement