Vali Yıldırım Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Vali Yıldırım Köy Ziyaretleri

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Malazgirt ilçesine bağlı Tatargazi köyünü ziyaret etti.

09.02.2018 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Malazgirt ilçesine bağlı Tatargazi köyünü ziyaret etti.

Vali Yıldırım, Tatargazi köyünü ziyaretinde köylülerin isteklerini dinledi.

Yıldırım, yaptığı konuşmada, vatandaşların ihtiyaçlarını tespit etmek ve taleplerini dinlemek için köy ziyaretleri yaptıklarını belirtti.

Köyde 4 derslikli okulun bulunduğunu aktaran Yıldırım, "8 derslikli yeni bir okul için de yarın ihaleye çıkacağız ve yeni bir okula kavuşmuş olacak köyümüz. 120 haneli köyümüzün yaklaşık bin nüfusu var. Kalabalık köylerimizden biridir. Köyde yaklaşık 15 bin küçükbaş hayvan bulunuyor. İnşallah bu sayı 50 bini bulsun, artsın istiyoruz." dedi.

Altyapı ve diğer sorunları çözmek için gayret gösterdiklerini de dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Köyden kente göç, önemli sorunlarımızdan bir tanesi. Biz istiyoruz ki köylümüz yerinde kalsın. Zaten bizler tarım, hayvancılık gibi konularda desteklemeler veriyoruz. Bu sayede hem köylümüz kazansın hem ülkemiz kazansın istiyoruz. Köy ve çevremizin temizliği konusunda gerekli hassasiyeti gösterin. Su ve elektrik kullanımında israftan kaçının. Kamu mallarını kullanımında da aynı hassasiyeti göstererek kimsenin hakkına girmeyin."

Yıldırım'a ziyaretinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdulbari Aksoy eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Yıldırım Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement