Vali Yılmaz'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Yılmaz'a Teşekkür Ziyareti

Vali Yılmaz\'a Teşekkür Ziyareti

Kadın Dayanışma Meclisinin Düzce'de Kemoterapi Tedavi Merkezi açılması yönündeki girişimleri sonuç verdi.

22.02.2013 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın Dayanışma Meclisinin Düzce'de Kemoterapi Tedavi Merkezi açılması yönündeki girişimleri sonuç verdi. Ulviye Dikmen Başkanlığındaki Kadın Dayanışma Meclisi, merkezin Düzce'de açılması için başlattıkları çalışmalar ve girişimlere Vali Adnan Yılmaz'da büyük destek verdi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen ve beraberindekiler Kemoterapi Tedavi Merkezinin açılması ile ilgili Vali Adnan Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kadın Dayanışma Meclisi, Başkanı Ulviye Dikmen ve Üyeler Canan Çağatay, Melek Çağatay, Ayşegül Aydın, Ahmet Seyok, Mehmet İbrahimoğlu ve Gümüşova Onkoloji ve Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Murat Hoşgör Muncurlu Atatürk Devlet Hastanesinde açılması onaylanan Onkoloji Merkezi için Vali Adnan Yılmaz'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kadın Dayanışma Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen,

Vali Adnan Yılmaz'ın destekleri sayesinde kanser hastalarının artık Düzce'de Kemoteropi Tedavi Merkezi'nde görebileceklerini söyleyerek " Düzce'deki kanser hastalarımız yıllardır göremediği hizmeti Sayın Valimiz sayesinde görecekler" dedi . Dikmen, Yılmaz'a teşekkürlerini iletti.

Vali'Adnan Yılmaz, Birlik beraberlik içinde bütün sorunların aşılabileceğine dikkat çekerek

"Görevimiz sizlerin derdi için çaba göstermektir" dedi.

Yılmaz şöyle konuştu: "Birlikte sizlerin her türlü derdine derman olmak için gayret ve çaba göstermektir. Allah bizi mahcup etmesin.

Sizlerin bütün İlimizin engellerini aşmak hususunda her birimiz üzerimize düşeni yaparsak, emin olun biz büyük bir aileyiz.

Birlikte başarırız. Bizim hiçbir sorunumuz yok, sadece sahiplenmeme sorunumuz var. Birlikte beraber olamama sorunumuz var. Onun için diyorum ya biz büyük bir aileyiz. Dertleri biliyoruz, ihtiyaçları biliyoruz, sıkıntıları biliyoruz ama eyleme geçemiyoruz. Bizler sizinle beraber eyleme, aksiyona geçiyoruz. Neye ihtiyacımız varsa adını koyuyoruz. Gerekirse elden yazmakla yetinmiyoruz. Yazdım, bir yıl beklemiyoruz. Yazdım, yetkilisine ulaştırmak üzere. Yüz yüze, göz göze, dertler meseleler iyi anlatılır. Muhatabına gönderiyoruz. Hatta Ankara'da olsa, Başkent'te olsa gönderiyoruz ve hayırlı hizmetlere de vesile oluyor. Birlik beraberlik içinde olursak biz bütün meseleleri aşarız. Aştığımızı da bu güzel insanlarımız görecek.

Bana bu güzel armağanı hakketmediğim halde biz yaptıysak birlikte yaptık.

Bu bizim zaten görevimiz. Yapmıyorsak o bizim ayıbımız, devlet olarak millet olarak ayıbımız eğer bir derde çözüm olarak birleşmiyorsak, çözüme odaklanmıyorsak, gecemizi gündüzümüze verirsek başarırız."

(AY)

22.02.2013 15: 06: 40

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yılmaz'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement