Vali Zorluoğlu, Şehit Aileleriyle Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Vali Zorluoğlu, Şehit Aileleriyle Bayramlaştı

Vali Zorluoğlu, Şehit Aileleriyle Bayramlaştı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile kentteki şehit aileleriyle bayramlaştı.

20.08.2018 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile kentteki şehit aileleriyle bayramlaştı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, şehitlerin yadigarlarına verdikleri öneme istinaden arife gününde şehit aileleriyle bir araya gelen Zorluoğlu, Surki, Arslan ve Yabalak ailelerini ziyaret etti.

Kuzey Irak'ın Gara bölgesinde vatani görevini yaparken, 2017 yılında PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerine yönelik hain saldırısında şehit olan Tankçı Er Suat Surki'nin İpekyolu ilçesindeki baba evine konuk olan Zorluoğlu, bir süre sohbet ettiği aile üyelerinin bayramını kutladı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın edildiği ziyarette, Sevcan Zorluoğlu, şehidin annesi ile yakından ilgilenerek evin çocuklarına hediye verdi.

Zorluoğlu çifti daha sonra, 2016'da İpekyolu ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bölücü terör örgütü tarafından döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu mahalle bekçisi Ferhat Arslan'ın Tuşba ilçesindeki evine konuk oldu.

Arslan'ın annesi, eşi ve çocukları tarafından karşılanan Zorluoğlu ve eşi, ailenin bayramını kutladı.

Bahçesaray ilçesinde 2012'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen güvenlik korucusu Mehmet Emin Yabalakın eşi ve çocuklarıyla da bayramlaşan Zorluoğlu çifti, Van Büyükşehir Belediyesinde ziraat mühendisi olarak görev yapan ve 2008 yılından beri ALS hastası olan Mustafa Çelik'i de evinde ziyaret etti.

Zorluoğlu çiftine ziyaretlerinde, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Çohaz ve Müftü Vekili Sebahattin Kesti eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Zorluoğlu, Şehit Aileleriyle Bayramlaştı - Son Dakika

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement