Vali Zübeyir Kemelek'ten Çorlu'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Zübeyir Kemelek'ten Çorlu'ya Veda Ziyareti

Vali Zübeyir Kemelek\'ten Çorlu\'ya Veda Ziyareti

Geçtiğimiz hafta açıklanan Valiler Kararnamesiyle, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'in Sivas Valiliği'ne atanmasının ardından Vali Kemelek Çorlu'da veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

09.08.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta açıklanan Valiler Kararnamesiyle, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'in Sivas Valiliği'ne atanmasının ardından Vali Kemelek Çorlu'da veda ziyaretleri gerçekleştirdi. Vali Kemelek, Kolordu Komutanı Altıntaş, Kaymakam Dursun ve Belediye Başkanı Baysan'ı ziyaret ederek Çorlu'ya veda etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Valiler Kararnamesi'ni onaylamasının ardından açıklanan ve Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'in Sivas Valiliği'ne atanması nedeniyle Vali Kemelek Çorlu'da veda ziyaretleri gerçekleştirdi. Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ilk olarak 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Nazım Altıntaş'ı, daha sonra Çorlu Kaymakamı Ali Dursun'u, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Konya Akşehir Kaymakamlığı'na atanan Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a da veda ziyaretinde bulundu. Çorlu Belediye Başkan Ünal Baysan ile makamında bir araya gelen Vali Kemelek ve Kaymakam Dursun'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Baysan, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

(SŞ - )

09.08.2012 14: 56: 24

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Zübeyir Kemelek'ten Çorlu'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement