Valikonağı Caddesi'nde Kalaşnikoflu Saldırı - Son Dakika
Güncel

Valikonağı Caddesi'nde Kalaşnikoflu Saldırı

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin, Nişantaşı Valikonağı Caddesi üzerindeki evinden çıktıktan kısa süre sonra, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu öldü.

25.12.2014 00:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin, Nişantaşı Valikonağı Caddesi üzerindeki evinden çıktıktan kısa süre sonra, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu öldü. Vedat Şahin'in yanındaki adamı Ferdi Topal da hayatını kaybetti. Olayda Enver Aydın adlı kişi de ağır yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Vedat Şahin, adamlarıyla birlikte Valikonağı Caddesi üzerindeki evinden yaya olarak çıktıktan 20 metre sonra, yoldan geçen bir otomobilin içinden kalaşnikof marka otomatik silahlarla yaylım ateşi açıldı. Vedat Şahin ile yanındaki Ferdi Topal ve Enver Aydın adlı kişiler ağır yaralandı. Yaralılar yakındaki Amerikan Hastanesi'ne kaldırılırken, önce Vedat Şahin, ardından da Ferdi Topal kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede önlem alınırken, Valikonağı Caddesi de trafiğe kapatıldı.

EVLERİN CAMLARINA DA MERMİ İSABET ETTİ

Olay Yeri İnceleme ekibi de araştırmalarına başladı. 3 kişinin vurulduğu kaldırımın kan gölüne döndüğü görüldü.

Bu arada, cadde üzerindeki üç binaya da çok sayıda merminin isabet ettiği dikkat çekti. Bazı evlerin camları kırıldı.

Amerikan Hastanesi'nin önünde ve çevresinde de çok sayıda polis ekibi ve TOMA önlem aldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Valikonağı Caddesi'nde Kalaşnikoflu Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement