Valilik Kupası Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Valilik Kupası Turnuvası Sona Erdi

Valilik Kupası Turnuvası Sona Erdi

Adıyaman'da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının oluşturduğu 22 takımın katıldığı Valilik Kupası Turnuvası, geniş katılımla son erdi.

19.07.2012 10:49  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Valilik Kupası, bu yıl 22 takımın katılımıyla sona erdi.

'Koşabiliyorken koş' etkinlikleri kapsamında Adıyaman'da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının oluşturduğu 22 takımın katıldığı Valilik Kupası Turnuvası, geniş katılımla son buldu.

Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen turnuvaya; Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Binici, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, Sağlık İl Müdürü Emin Taş, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir ve bir çok vatandaş katıldı.

Turnuvada, Adıyaman Belediye Spor Takımı 1'inci, Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Spor Takımı 2'nci ve Veteranlar Spor Takımı ise 3'üncü oldu.

Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara protokol tarafından kupaları verildi. Kupa takdiminden sonra konuşan Vali Sodan, "Valilik kupası olarak ilimizde yapılan futbol müsabakasının bugün sonuna gelmiş bulunmaktayız. Katılan bütün amatör spor takımlarının kamu kurum ve kuruluşlarımızın sporcularına, 22 spor takımına çok teşekkür ediyorum. Güzel bir müsabaka oldu. Bu müsabakayı tertipleyen arkadaşlarımızın hepsine, sporcu arkadaşlarımıza, temsilci arkadaşlarımıza, federasyon temsilcilerimizin hepsine, hakemlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu tür müsabakalar sporun yaygınlaşmasına, sporun teşvikine neden olmakta ve zararlı alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmaktadır. İnşallah Ramazan ayından sonra yine bu tür müsabakaları birlikte tertip ederiz. Sağlık Müdürlüğümüzün spor takımıyla Belediye Başkanlığımızın sporcuları bu müsabakada son müsabakayı oynadılar. Seyrettim; iki takımda güzel futbol oynuyor. Birinci Belediye Spor oldu tebrik ediyorum. Sağlık Müdürlüğü ekibi de güzel oynuyordu ama ikinci oldular. Onları da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan da, "Valimizin öncülüğünde kurumlar arası Valilik Kupası futbol karşılaşmalarına 22 takım katıldı. Final maçını Sağlık Sporla Belediye Spor oynamış ve Belediye Spor birinci olarak tamamladı. Bana kalırsa bu şampiyonluğun birincileri bu turnuvaya katılan 22 kurumun da futbol takımıdır. Hepsini birinci olarak tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valilik Kupası Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement