Valinin Eşi Gülhan Altınok, 130 İhtiyaç Sahibi Aileyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Valinin Eşi Gülhan Altınok, 130 İhtiyaç Sahibi Aileyi Ziyaret Etti

Valinin Eşi Gülhan Altınok, 130 İhtiyaç Sahibi Aileyi Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlarla birlikte ihtiyaç sahibi 130 aileyi evlerinde ziyaret etti.

15.08.2013 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valisi Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlarla birlikte ihtiyaç sahibi 130 aileyi evlerinde ziyaret etti.

Gülhan Altınok, beraberindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Mutlu, hayırsever vatandaşlar ile Gönül Elçileri üyeleriyle, Aksaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'ne yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahibi 130 aileyi evlerinde ziyaret etti.

Ailelerin maddi imkansızlıklar nedeniyle okutamadığı çocukların okutulması ve eğitim yardımları, hasta vatandaşların tedavilerinin yapılması, engelli vatandaşların medikal malzeme ihtiyaçlarının temin edilmesi, barınma yardımları ve çeşitli yardımlar yapılması gibi konularda girişimlerde bulunuldu.

Altınok, ziyarette yaptığı konuşmada, sosyal devlet olma gereğinin yerine getirilebilmesi için devlet imkanlarının vatandaşlara sunulduğunu ifade etti.

Devletten yardım talebinde bulunan vatandaşların gerek vakıf yetkililerince, gerekse hayırsever ve gönül elçileriyle birlikte sorunların giderildiğini dile getiren Altınok, "Elbirliği içinde amacına uygun bir şekilde çalışmalar yürütülüyor. Bazı ailelerimizin gerçekten ifade ettiğinden daha çok yardıma ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Bu ailelerimizin durumları derhal ilgililere bildirildi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle okuyamayan çocukların okuyabilmesi için ilgililer bilgilendirildi" şeklinde konuştu.

Altınok, sağlık kurumlarında tedavi gören yardıma muhtaç vatandaşların bizzat takibinin yapıldığını vurgulayarak, "Herkes huzurlu olmadıkça huzurlu olamayız, 'kimse yok mu' demeden bizim etrafa bakıp el uzatmamız gerekiyor. Ramazan ayı boyunca yaklaşık 130 aile ile birebir görüşerek ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Toplumda herkes bir şeyler yapmak istiyor. Bir olup toplumun tüm kesimlerine ulaşmalıyız. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ile sosyal bağlılık ve güven duygularını pekiştirmeliyiz" dedi. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Valinin Eşi Gülhan Altınok, 130 İhtiyaç Sahibi Aileyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement