Valinin Makam Aracının Önüne Atladı - Son Dakika
3.Sayfa

Valinin Makam Aracının Önüne Atladı

Valinin Makam Aracının Önüne Atladı

Malatya Valisi Ali Kaban’ın hareket halindeki makam aracının önüne atlayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

09.09.2017 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Ali Kaban'ın hareket halindeki makam aracının önüne atlayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre olay İnönü Caddesi Ziraat Bankası önünde meydana geldi. Malatya Valisi Ali Kaban bir dizi programlara katılmak için gece 01: 30 sularında hava yoluyla Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'yi Erhaç Havaalanı'nda karşıladıktan sonra Malatya merkezdeki konutuna geçmek için makam aracı ile yola çıktı.

Vali Kaban'ın hareket halinde olan makam aracı İnönü Caddesi Ziraat Bankası önünde geldiğinde burada elinde içerisinde ekmek olduğu öğrenilen bir poşet ile birlikte 22 yaşındaki Yusuf A., Vali Kaban'ın makam aracının önüne kendi attı. Makam şoförü ve koruma polislerinin dikkati sayesinde olayda yara almayan genç, olay yerine çağırılan polis ekiplerince gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Valinin Makam Aracının Önüne Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar
    18:27 Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptıkları tespit edildi ve 142 adet hap ele geçirildi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen o anlar da inceleniyor.

  • Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı
    18:23 Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı

    Hatay'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anı kameraya yansıdı. Yakalanan göçmenlerin barınma ve nakillerini sağlayan 2 kişi tutuklandı.

  • Siirt'te dolu tüplerin bulunduğu kamyonet devrildi, 2 kişi yaralandı
    18:22 Siirt'te dolu tüplerin bulunduğu kamyonet devrildi, 2 kişi yaralandı

    Siirt-Şirvan karayolunda meydana gelen kazada, dolu tüplerin içinde olduğu kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ve bir kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücü kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Gaz dolu tüplerin patlamaması faciayı önledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Hatay'da Kavga Sonrası Tarihi Eser Operasyonu
    18:22 Hatay'da Kavga Sonrası Tarihi Eser Operasyonu

    Hatay'da 2 kardeş arasında meydana gelen kavga sonrası yapılan ev aramasında çeşitli tarihi eserler ele geçirildi. Polis ekipleri, evde bulunan heykel, yazılı tarihi eser, sikke ve kurusıkı fişeklerin yanı sıra uyuşturucu ticaretiyle ilgili not defteri ve cep telefonları da ele geçirdi. Şüpheliler adli mercilere teslim edildi.

  • Siverek'te otomobilin çocuğa çarpma anı kamerada
    18:22 Siverek'te otomobilin çocuğa çarpma anı kamerada

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilin, küçük bir çocuğa çarpma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sonucunda çocuk metrelerce sürüklendi ancak hayati tehlikesi bulunmuyor.

  • İnegöl'de toprak taşıyan kamyon alev alev yandı
    18:18 İnegöl'de toprak taşıyan kamyon alev alev yandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde, toprak taşıyan bir kamyonun motor kısmından çıkan dumanlar nedeniyle alev aldığı anlar kameraya yansıdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • İstanbul'da Kaçak Yolla Getirilen 100 Bin Adet Tıbbi Sülük Ele Geçirildi
    18:15 İstanbul'da Kaçak Yolla Getirilen 100 Bin Adet Tıbbi Sülük Ele Geçirildi

    İstanbul'da kaçakçılık suçlarıyla mücadele ekipleri ve Arnavutköy İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bir otelde yapılan operasyonda, Türkiye'ye kaçak yolla getirilen 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi. Operasyon sonucunda yakalanan 2 şahsa 2 milyon lira ceza kesildi.

  • Eskişehir'de Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı
    18:07 Eskişehir'de Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, aracında uyuşturucu madde bulunan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Odunpazarı ilçesinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu ve yapılan kontrollerde 558 gram bonzai ve 4 sentetik ecza ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli, adli makamlar tarafından cezaevine gönderildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı
    17:58 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında iş adamı Hüseyin Köksal'ın savcılığa verdiği ifade açıklandı. Köksal, suçlamaları kabul etmediğini belirterek, o tarihte başlatılan kampanyaya bağış yapmadığını ve para görüntüleriyle ilgisinin olmadığını söyledi.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Yanan villanın içi böyle görüntülendi, cinayet şüphesi var
    17:54 Yanan villanın içi böyle görüntülendi, cinayet şüphesi var

    Bursa'da bir villada çıkan yangında Mustafa Şentürk hayatını kaybederken, Ali Vurgun ağır yaralandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin ateşe verildiği ihtimalini değerlendirirken, villanın içi oda oda görüntülendi. İncelemeler sonucunda villanın bodrum katında yanmış bir ceset bulundu. Yangının çıkış sebebi ve ölüm sebebiyle ilgili cinayet masası dedektiflerinin araştırması devam ediyor.


Advertisement