Valiye Teşekkür Etmek İsterken Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Valiye Teşekkür Etmek İsterken Kalp Krizi Geçirdi

Valiye Teşekkür Etmek İsterken Kalp Krizi Geçirdi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın düzenlediği veda yemeğine katılan işadamı Mustafa Şılbır konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirdi.

20.08.2013 00:15  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın bu akşam düzenlediği veda yemeğinde kalp krizi geçiren ve ilk bilgilere göre öldüğü bildirilen Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır'ın hayata döndürüldüğü ancak durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Trabzon Valiliği görevinden geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzonlular ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri'nde veda yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe çok sayıda davetli katılırken, neşeli geçen yemekte tatsız bir olay yaşandı. Yemeğe katılan Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır, Vali Kızılcık'a hizmetlerinden ötürü bir konuşma yapmak üzere kürseye geldiği sırada fenalaştı. Bir anda yere yığılan Şılbır'a ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptı. Kalp masajı yapılan ancak kendine gelmeyen Şılbır daha sonra çağrılan ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şılbır'ın uzun uğraşlar sonrasında kalbinin yeniden atmaya başladığı ancak hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Valiye Teşekkür Etmek İsterken Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement