"Vampirden Kurtulduk" - Son Dakika
Spor

"Vampirden Kurtulduk"

"Vampirden Kurtulduk"

Beşiktaş Olağan Divan Kurulu Toplantısı sert tartışmalara sahne oldu.

22.12.2012 14:18  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Olağan Divan Kurulu Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya, divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz ve eski yönetici Metin Keçeci'nin tartışması damga vurdu.

Ceylan Otel'de gerçekleştirilen Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan eski 2. başkanlardan Metin Keçeci'nin sözleri, Yalçın Karadeniz'i kızdırdı. Keçeci'nin konuşmasının ardından mikrofonu açan Karadeniz, "Sayın Keçeci eski dostum. Her konuyu hep yanlış anlar. Bunun için masaya getirir.Bir yönetimde bulunmuş, 2. başkan mevkiinde oturmuş, boğaz manzaralı güzel odasında ayaklarını uzatmış, şimdi burada günah çıkartıyor. Diyorki 'Onlar öyle yaptı, böyle yaptı.' Sayın Keçeci sen istifa etmesini bilemedinmi" diye konuştu.

Bunun üzerine oturduğu yerden kalkan Keceçi, Yalçın Karadeniz'in üzerine yürüyerek, "Bunları söyleyemezsin" dedi. Yalçın Karadeniz ise, "Bal gibi söylerdim. Yerinden kalkma. Bende kalkarsam farklı bir durum olur. Senin devrin bitti. Yönetim kurulunda görev yapıyorsun, eski arkadaşlarını yerin dibine batırıyorsun. Yeni insanlara yaranmak için. Sana kimse inanmaz. Otur yerine" şeklinde bağırdı.

Tartışma araya giren divan kurulu üyeleri tarafından büyümeden önlendi.

"VAMPİRDEN KURTULDUK"

Siyah-beyazlı kulübün eski yöneticisi Metin Keçeli, Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile yollarını ayıran yönetim kurulunun bu kararına destek verdi. Bu yönde aldığı güzel haberle sarsıldığını vurgulayan Keçeli, Portekizli oyuncuyu uğurlamaya giden eski yöneticilerden Serdal Adalı'yı ise eleştirdi. "Bu adam (Quaresma) gitti, kurtulduk" diyen Metin Keçeli, şunları kaydetti: "Bu, Beşiktaş'ta çok önemli bir adımdır. Yönetime aferin. Bu arada, Beşiktaş'ın hiçbir etkinliğine gelmeyen birinin, Quaresma denen Beşiktaş'ın vampirini uğurlamak için havaalanına gitmesini de kınadım. Kabul edilecek şekilde görmüyorum. Kalk gel Beşiktaş'a. Kendisini görsem neler söyleyeceğim."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Vampirden Kurtulduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement