VAN BİR GÖZÜ MAVİ DİĞERİ SİYAH NURCAN'IN HAYALLERİ DE GÖZLERİ GİBİ RENKLİ - Son Dakika
Güncel

VAN BİR GÖZÜ MAVİ DİĞERİ SİYAH NURCAN'IN HAYALLERİ DE GÖZLERİ GİBİ RENKLİ

VAN'da bir gözü mavi, bir gözü siyah olan İlkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Nurcan Berk (10), zekası ve boyadığı sevimli resimlerle herkesi kendisine hayran bırakıyor.

12.09.2020 09:07  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN'da bir gözü mavi, bir gözü siyah olan İlkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Nurcan Berk (10), zekası ve boyadığı sevimli resimlerle herkesi kendisine hayran bırakıyor. 2 yıl önce öğretmeni tarafından boyaması için verilen resimlerdeki karakterlerin gözlerini, kendi göz renginde boyayarak gündeme gelen Nurcan, okulunu çok özlediğini söyleyerek, "Okullar pandemi nedeniyle şu anda kapalı. Ben de okulda çizdiğim resimleri şimdi evde çiziyorum. Yani hayallerimi evde süslüyorum" dedi.

Van'ın merkez Edremit ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Nurcan Berk, zekası ve boyadığı sevimli resimlerle herkesi kendisine hayran bırakıyor. Bir gözü mavi, diğer gözü siyah olan Nurcan, boyadığı bütün resimlerdeki karakterlerin gözlerini, kendi gözleri gibi farklı renklerde boyuyor. 2 yıl önce öğretmeni tarafından boyaması için verilen resimlerdeki karakterlerin gözlerini kendi göz renginde boyayarak dikkatleri üzerine çeken Nurcan, takdir topladı. Küçük yaştan beri resim yapmaya merakı olan Nurcan, koronavirüs nedeniyle okulların kapanmasıyla birlikte şimdi çizimlerini evde yapıyor. 3 kardeşiyle birlikte evde çizim yapan Nurcan, okulunu özlediğini söyledi.

'HAYALLERİMİ EVDE SÜSLÜYORUM'

Okulunu çok özlediğini söyleyen Nurcan, "Okullar pandemi nedeniyle şu anda kapalı. Ben de okulda çizdiğim resimleri şimdi evde çiziyorum. Yani hayallerimi evde süslüyorum. Yaptığım resimlerdeki karakterlerin gözlerini, aynı kendi gözlerim gibi boyuyorum. Okulumu çok özledim. Büyüyünce hayalim olan resim öğretmeni olmak istiyorum" dedi.

HAYALİ RESİM ÖĞRETMENİ OLMAK

Görme engelli olan baba Yusuf Berk ise "Nurcan resim çizmeyi çok seviyor. Her çizdiği resimdeki karakterin gözlerini de kendi gözleri gibi farklı renge boyuyor. Nurcan ilk doğduğunda farklı göz renkleriyle dünyaya geldi. Nurcan'ın hayalinde resim öğretmeni olmak var. İnşallah büyüyünce o hayaline kavuşur. Şu anda okulların kapalı olması nedeniyle hayallerini evde süslüyor" dedi.

VAN BİR GÖZÜ MAVİ DİĞERİ SİYAH NURCAN\'IN HAYALLERİ DE GÖZLERİ GİBİ RENKLİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel VAN BİR GÖZÜ MAVİ DİĞERİ SİYAH NURCAN'IN HAYALLERİ DE GÖZLERİ GİBİ RENKLİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement