Son dakika haber: Van Valisi Bilmez şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Van Valisi Bilmez şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi

Son dakika haber: Van Valisi Bilmez şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi

Bir son dakika haberine göre Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi.

08.05.2022 16:45  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığınca Edremit ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa katılan Bilmez, şehit annelerinin tüm Türkiye'nin annesi olduğunu söyledi.

Şehitlere rahmet dileyen Bilmez, "Şehit anneleri ve eşleri, evlatları ve eşleriyle ne kadar övünseler azdır. Bu toprakları bize vatan kılan, ülkemizin birliği, bağımsızlığı için mücadele veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Rabbim tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet etsin. Şehit annelerimize sağlıklı ve uzun ömürler versin. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır. Kahraman şehitlerimizin bize emanetisiniz. Kendimi sizin evladınız ve kardeşiniz olarak görüyorum. Dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan tüm annelerimizin gününü kutluyorum."

Programa Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez, eşi Bilgin Bekmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas'ın eşi Mukadder Arvas, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Van Valisi Bilmez şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi - Son Dakika

  • Özbekistan'da Ramazanda Toplu İftar Geleneği
    11:27 Özbekistan'da Ramazanda Toplu İftar Geleneği

    Özbekistan'da ramazanda 'ağız açar' olarak adlandırılan toplu iftar geleneği yüzyıllardır yaşatılıyor. Özbek aileler, ramazan boyunca toplu iftar sofralarında bir araya gelerek oruçlarını açıyor. Genç aileler, ramazanda baba ocağını ziyaret ederek, anne-baba ve yakınlarıyla iftar yapma geleneğini sürdürüyor. Sofrada, ailenin kız veya gelini ayağa kalkarak bir eli göğsünde, aile büyüklerine 'piyale' denilen geleneksel Özbek çay fincanıyla içeceklerini ikram ediyor. Ramazan, aileleri ve insanları birbirlerine daha da yakınlaştırıyor.

  • TESOB Başkanı Metin Kara, ayakkabı üretim firmasını ziyaret etti
    11:27 TESOB Başkanı Metin Kara, ayakkabı üretim firmasını ziyaret etti

    Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ayakkabıcılık sektörüne yönelik proje çalışmaları kapsamında Mekap Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk İskender'le bir araya geldi. Kara, ayakkabıcılık sektörünün gelişimine katkı sunmak amacıyla Trabzon'da ayakkabı imalatının artırılması için proje fikri oluşturduklarını belirtti. Selçuk İskender ise sektöre yönelik projelere destek vereceklerini ifade etti.

  • Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde İftar Yemeği
    11:26 Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde İftar Yemeği

    Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 30. Dönem POMEM öğrencileri ve personeli ile iftar yapıldı. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve diğer protokol üyeleri de iftara katıldı.

  • Bilecik'te 'Okulumda Güvendeyim' projesiyle 176 öğrenciye eğitim verildi
    11:25 Bilecik'te 'Okulumda Güvendeyim' projesiyle 176 öğrenciye eğitim verildi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bulunan Hisarcık Beşevler İlkokulu ve ortaokulunda, 'Okulumda Güvendeyim' projesi kapsamında 176 öğrenciye trafik kuralları, güvenli internet kullanımı, kişisel güvenlik ve mahremiyet eğitimi verildi. Etkinliklerde Jandarma tanıtıldı ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

  • Çanakkale'de Kaçakçılık Operasyonu: 135 Adet Gümrük Kaçağı Parfüm Ele Geçirildi
    11:25 Çanakkale'de Kaçakçılık Operasyonu: 135 Adet Gümrük Kaçağı Parfüm Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında bir şahsın ikametinde yapılan aramada 135 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

  • Malatya'da 2 Bin Öğrenci Kütüphaneler Haftası Etkinliğinde Kitap Okudu
    11:24 Malatya'da 2 Bin Öğrenci Kütüphaneler Haftası Etkinliğinde Kitap Okudu

    Malatya'da düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde yaklaşık 2 bin öğrenci, Sümer Park'ta bir araya gelerek kitap okudu. Etkinlikte konuşma yapan Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, kitap okuma alışkanlığının önemini vurgulayarak öğrencileri okumaya teşvik ettiklerini belirtti. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak da katıldı.

  • Sivas Akıncılar'da Kamu Personeline Acil İlk Yardım Eğitimi
    11:24 Sivas Akıncılar'da Kamu Personeline Acil İlk Yardım Eğitimi

    Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, Kaymakam Saltuk Buğrahan Açıkbaş'ın koordinasyonunda Dr. Murat Emre Akkaş tarafından hükümet konağında görev yapan kamu personeline acil ilk yardım eğitimi verildi. Eğitime daire amirleri ve diğer kamu kurumlarında çalışan personel de katıldı.

  • D-100 Karayolu Gebze geçişinde tırın panelvanı bariyerlere sıkıştırması sonucu 1 kişi yaralandı
    11:23 D-100 Karayolu Gebze geçişinde tırın panelvanı bariyerlere sıkıştırması sonucu 1 kişi yaralandı

    D-100 Karayolu Gebze geçişinde meydana gelen kazada, bir tırın şerit değiştirirken panelvanı bariyerlere sıkıştırması sonucu 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralıya ambulansta ilk müdahale yapıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü cezaevine gönderildi
    11:23 Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü cezaevine gönderildi

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, FETÖ'ye üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.Ç, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Hüdai Kaplıcaları mevkisinde yakalandı. Hükümlü, savcılıktaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Gurbetçi Ali Yağcı, Karaman'da Müze Kurarak Eğitime Katkı Sağlıyor
    11:23 Gurbetçi Ali Yağcı, Karaman'da Müze Kurarak Eğitime Katkı Sağlıyor

    Karamanlı gurbetçi Ali Yağcı, öğretmenlik yapamadığı için işsiz kaldı ancak memleketindeki eski okul binasına kurduğu müzeyle eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Yağcı, yıllar boyunca topladığı binlerce eğitim aracını sergilediği müze ile ziyaretçilerini geçmişe götürerek eğitime katkı sağlıyor.

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
    11:23 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri'nin en büyük mahallesi Mevlana'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan hizmet ve yatırımlar nedeniyle takdir ve teşekkür aldı.


Advertisement