Van'da 13 Bin Kişilik Iftar Sofrası Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Van'da 13 Bin Kişilik Iftar Sofrası Kuruldu

Van'da 13 bin kişilik iftar sofrası kurulduVAN'ın İpekyolu Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesinde 13 bin kişiye iftar yemeği verildi.

11.06.2017 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da 13 bin kişilik iftar sofrası kuruldu

VAN'ın İpekyolu Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesinde 13 bin kişiye iftar yemeği verildi.

İpekyolu Kaymakamlığı ve Belediyesi, trafiğe kapatılan Cumhuriyet Caddesi'nde 'Kardeşlik Sofrası' adı altında iftar yemeği veridi. Caddenin 2 kilometrelik bölümüne masa sandalye kurulurken iftara Van Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu ve 13 bin kişi katıldı. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, iftar sofralarının Türkiye'ye bolluk ve bereket getireceğini belirterek, İpekyolu'nda Ramazan atmosferini yaşıyoruz. Kardeşlik sofrasında bir araya geldik. İpekyolu Belediyesi olarak Ramazan etkinliklerimiz devam ediyor. Bugün de kardeşlik sofrasında 10 binden fazla insanımızı bir araya getirdik. 'Ramazan paylaşınca güzel' anlayışıyla Ramazan etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Bu etkinliklerimizde bize destek olan Valimiz İbrahim Taşyapan başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz dedi.

Ezanın okunmasıyla binlerce kişi aynı anda iftar açarak, okunan duaya 'amin' dediler. İftar açamayanların lokantalara yönlendirildiği program, daha sonra Nazilli Belediyesi Mehter Takımının sahne almasıyla devam etti. Mehter takımının ardından Vanlı sanatçı Ünal Zorer bir konser verdi.

Van\'da 13 Bin Kişilik Iftar Sofrası Kuruldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da 13 Bin Kişilik Iftar Sofrası Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement