Kalp krizi geçiren vatandaş polis helikopteriyle hastaneye ulaştırıldı - Son Dakika
Güncel

Kalp krizi geçiren vatandaş polis helikopteriyle hastaneye ulaştırıldı

Kalp krizi geçiren 76 yaşındaki Cevahir Yadikar, Van-Bahçesaray yolunun kar nedeniyle kapalı olmasından dolayı hastaneye götürülemedi. Yadikar'ın yakınları durumu ekiplere bildirirken, bölgeye gelen polis helikopteri yaşam mücadelesi veren Yadikar'ı hastaneye ulaştırdı. Görüntüler sosyal medyada yayınlanırken, o anlar vatandaşların içini ısıttı.

31.12.2020 10:05  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu bölgelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok yol ulaşıma kapanırken, bu yollardan biri Van-Bahçesaray yolu oldu. 76 yaşındaki Cevahir Yadikar, kalp krizi geçirirken, yolun kapalı olmasından dolayı hastaneye götürülemedi.

EMNİYET'TEN YARDIM İSTENDİ

Acil müdahale gereken hastanın yakınları durumu ekiplere bildirdi. Yadikar'ın hayatını kurtarmak için zamanla yarışan ekipler hastayı hastaneye ulaştırabilmek için Van Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi.

HELİKOPTER İLE AMBULANSA ULAŞTIRILDI

Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şubesince görevlendirilen polis helikopteri, hasta ile refakatçisini ilçeden alarak Van'da bekleyen sağlık ekiplerine ulaştırdı. Hasta daha sonra ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

"GÖREV TAMAM, KARLI YOLLAR BİZE ENGEL DEĞİL"

Bu ana ait görüntüler ise Türk Polis Teşkilatı'nın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Yapılan paylaşımda, "Görev tamam. Karlı yollar bize engel değil. Kalp krizi geçiren Cevahir Teyzemizi hastaneye yetiştirdik" ifadelerine yer verildi.

Yapılan paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni alırken, görüntüler vatandaşların içini ısıttı.

Kalp krizi geçiren vatandaş polis helikopteriyle hastaneye ulaştırıldı
Kalp krizi geçiren vatandaş polis helikopteriyle hastaneye ulaştırıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kalp krizi geçiren vatandaş polis helikopteriyle hastaneye ulaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement