Van'da Okul İdarecileri İçin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Van'da Okul İdarecileri İçin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Van'da, yeni atanan ve görev süresi uzatılan okul müdürleri ile müdür yardımcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

18.09.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da, yeni atanan ve görev süresi uzatılan okul müdürleri ile müdür yardımcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şişli Öğretmenevi'nde yapılan toplantılara Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Murat Motor, İş Güvenliği İl Koordinatörü Nurcan Alpaslan, İş Güvenliği Uzmanları Necmettin Koç, Mehmet Kanat, İlkyardım Merkez Müdürü Nurdan Kılavuz, okul müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

Dört gün boyunca yapılan bilgilendirme toplantılarında okul idarecilerine yangın, yangın güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği, hijyen ve protokol kuralları kapsamında bilgilendirme eğitimi verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, yaptığı açıklamada, okullarda kaliteli ve güvenli bir eğitim öğretim ortamının sağlanması için tüm idareciler ve öğretmenlere kademeli olarak bu eğitimleri vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Toplantılarda, Milli Eğitim Müdürlüğü uzmanları tarafından okullarda yangın riskleri, yangına müdahale yöntemleri, yangın çıkış kapıları, yangın söndürme cihazları, okullarda iş güvenliği kapsamında riskler, alınması gereken tedbirler ve güvenlik uygulamaları, okullarda hijyen ve temizlik konularında katılımcılara bilgi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'da Okul İdarecileri İçin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement