Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta 23 Nisan'da doğan çocuklara doğum günü sürprizi - Son Dakika
Güncel

Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta 23 Nisan'da doğan çocuklara doğum günü sürprizi

Van, Hakkari, Bitlis ve Muş\'ta 23 Nisan\'da doğan çocuklara doğum günü sürprizi

Van, Hakkari ve Muş'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 23 Nisan'da doğan çocuklara doğum günü sürprizi yapıldı.

23.04.2020 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van, Hakkari ve Muş'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 23 Nisan'da doğan çocuklara doğum günü sürprizi yapıldı.

Van'ın Özalp ilçesinde, Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, İstasyon Mahallesi'nde yaşayan Eda Genez, Faruk İnce ve Baran Yıldırım Çakar'ı evlerinde ziyaret ederek doğum günlerini kutladı, hediye verdi.

Çocuklar da gösterdikleri duyarlılıktan dolayı ekiptekilere teşekkür etti.

Başkale ilçesinde de Hafiziye Mahallesi'nde yaşayan 12 yaşındaki Nurullah Çevik ve Yenimahalle'de yaşayan 11 yaşındaki Büşra Diker'e doğum günü sürprizi yapıldı.

İlk defa doğum günü kutlayan çocuklar, Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Asım Solak'a teşekkür etti.

Ekipler, ilçedeki şehitlerin ailelerini de ziyaret ederek çocukların bayramını kutladı.

Çatak ilçesinde de İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı ve öğretmenler, Bilgi Mahallesi'nde yaşayan Ayşegül Unak'ın doğum gününü kutladı, hediye verdi.

Unak, öğretmenlerine teşekkür ederek hayatının en anlamlı doğum gününü kutladığını dile getirdi.

Erciş'te Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Nuri Mehmetbeyoğlu'nun talimatıyla Çakırbey Mahallesi'nde yaşayan Doğan'ın doğum günü kutlandı.

Mehmetbeyoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çocuklar koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerinde kutlamak zorunda kaldılar. Biz de 23 Nisan doğumlu olan çocuğumuzun sevincine ortak olduk." dedi.

Tuşba Kaymakamı Meral Uçar Arpa, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi onkoloji servisinde tedavi gören çocuklara oyuncak dağıttı.

Muş

Muş Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, Muratpaşa Mahallesi'nde yaşayan 1. sınıf öğrencisi Elif Bozkurt'la doğum günü pastasını keserek hediye verdi.

Bozkurt, "Benim için 23 Nisan'da doğmak büyük bir ayrıcalık. Bayramı evde geçirdiğimiz için üzgünüm. Sürprizden dolayı çok mutlu oldum. Müdürüme teşekkür ederim." dedi.

Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu idareci ve öğretmenleri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 1100 öğrencinin ismini yazdıkları balonların fotoğraflarını çekip öğrencilere gönderdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı öğrencilerle coşkulu bir şekilde kutlamak istediklerini söyledi.

Kovid-19 salgınından dolayı öğrencilerin bu bayram evde geçirdiklerini belirten Engin, şöyle konuştu:

"Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz çok güzel bir etkinlik yaptı. Okulun her yerini balonlarla süslemişler. En güzel tarafı ise öğrencimizin isminin her balona yazılması. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum."

- Hakkari

Şemdinli ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu, 23 Nisan'da doğan çocukların doğum gününü kutladı.

Ekipler, Türk bayrağı ve balonlarla süsledikleri araçlarla ilçeye bağlı Moda Mahallesi'nde ve Altınsu köyünde yaşayan çocukların evlerine giderek doğum günlerini kutladı, hediyeler verdi.

Bitlis

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, beraberindeki şube müdürleriyle Hersan Mahallesi'nde oturan 4. sınıf öğrencisi Cesur Akkoyun'un evine giderek doğum gününü kutladı.

4 kardeşiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evde kutlayan Cesur Akkoyun'a sürpriz yapan Korkmaz, pasta kesti, hediye verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta 23 Nisan'da doğan çocuklara doğum günü sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi
    00:29 Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle bölgede faaliyet gösteren 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin fatura son ödeme tarihine kadar ertelenmesine karar verdi. EPDK'nın kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    00:23 Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Fatih Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İş yerinin kepengi kesilerek müdahale edilen yangın, maddi hasara neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Sokak Ortasında Öldürüldü
    00:22 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Sokak Ortasında Öldürüldü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G.'nin, sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.'nin cesedinin başında beklediği ve kimseyi yanına yaklaştırmadığı ortaya çıktı. Cinayet aleti tabancayı başına dayadığı öğrenilen Vedat G.'nin, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı
    00:21 Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Burdur'un merkeze bağlı Çendik köyü yakınındaki çeşmeden su dolduran A.D. ile kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan A.D, yakınları tarafından Burdur Devlet Hastanesine götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan A.D, Isparta Şehir Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri, A.D'yi yaralayan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    00:18 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı
    00:11 SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 19 bankayla emeklilere ödenecek promosyonların tutarını belirleyen yeni bir protokol imzaladı. Protokolle promosyonlar 8-12 bin lira arasında değişecek. Emekli aylığı alanlara 8-12 bin lira, ölüm aylığı alanlara ise 5 bin lira promosyon ödeneceği açıklandı. Bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabileceği belirtildi.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.


Advertisement