Van İçin Rock - Son Dakika
Magazin

Van İçin Rock

Konserde, depremzedeler için 432 bin 500 lira ve dört tır dolusu eşya toplandı.

01.11.2011 09:00  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da yaşanan ve yüzlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremde zarar görenler için dün Maçka Küçükçiftlik Park'ta düzenlenen 'Van için Rock' etkinliği, İstanbulluların akınına uğradı. Aralarında Şebnem Ferah, Haluk Levent, Moğollar, Duman gibi Türkiye'nin önde gelen solist ve gruplarının da yer aldığı 258 müzisyenin sahneye çıktığı konseri izleyenler arasında Tuba Ünsal- Murat Pilevneli çifti, Okan Bayülgen ve Mustafa Altıoklar gibi ünlü isimler de vardı.

DEPREMDE BABAM ÖLDÜ

Konserde, depremzedeler için 432 bin 500 lira ve dört tır dolusu eşya toplandı. Gecede en duygusal konuşmayı Şebnem Ferah yaptı. Konuşmasında; sahnede sadece yardımsever biri olarak bulunmadığını söyleyen Ferah, "Ben burada, 99 depreminde babasını kaybeden biri olarak bulunuyorum, o yüzden diğer arkadaşlarımdan farklıyım" dedi.

YAPABİLİ RLE RSE YAPSINLAR!

Konserde sahneye çıkan Pamela, gazetecilerin "Popçular da böyle bir konser yapmak istiyorlar ama yapamıyorlar" sözleri üzerine şöyle konuştu: "İşin bu kısmında egolar mı devreye giriyor, bilemiyorum. Pek yorum yapmayacağım, yapabilirlerse yapsınlar."

DEVİR BİRLİK BERABERLİK DEVRİ

Sahnede konuşma yapan Şebnem Ferah "Devir birlik, beraberlik devri" dedi ve konsere gelen herkese teşekkür etti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Van İçin Rock
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Van İçin Rock - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement