Van Kırsalı ve Kuzey Irak'taki Zap ve Hakurk Bölgelerine Düzenlenen Hava Harekatlarında 20 Terörist... - Son Dakika
Güncel

Van Kırsalı ve Kuzey Irak'taki Zap ve Hakurk Bölgelerine Düzenlenen Hava Harekatlarında 20 Terörist...

Van kırsalı ve Kuzey Irak'taki Zap ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 20 terörist etkisiz hale getirildiTürk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede;

13.06.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van kırsalı ve Kuzey Irak'taki Zap ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 20 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede; Van kırsalı ve Kuzey Irak'taki Zap ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 20 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

GEVAŞ'TA 4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bugün Van Gevaş kırsalında düzenlenen hava destekli operasyon kapsamında eylem hazırlığında olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 4 terörist Türk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatı sonucunda etkisiz hale getirildi.

HAKURK'A HAVA HAREKATI : 5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bugün sabah saatlerinde, Kuzey Irak'taki Hakurk bölgesinde hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine eylem hazırlığında olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 5 terörist Türk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatı sonucunda etkisiz hale getirildi ve bölgede bulunan bir Doçka mevzii de imha edildi.

11 TERÖRİST ZAP BÖLGESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bugün sabah erken saatlerde, Kuzey Irak'taki Zap bölgesinde bölücü terör örgütünün barınma ve lojistik maksatlı kullandığı, keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 4 ayrı noktaya Türk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatı sonucunda saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 terörist etkisiz hale getirildi ve örgüte ait büyük lojistik üssü imha edildi.

Van Kırsalı ve Kuzey Irak\'taki Zap ve Hakurk Bölgelerine Düzenlenen Hava Harekatlarında 20 Terörist...
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van Kırsalı ve Kuzey Irak'taki Zap ve Hakurk Bölgelerine Düzenlenen Hava Harekatlarında 20 Terörist... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MSÜ Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri Başladı
    14:49 MSÜ Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri Başladı

    Milli Savunma Üniversitesi'nde (MSÜ) askeri öğrenci aday tercih işlemleri, 10 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. Tercih işlemleri https://personeltemin.msb.gov.tr/ internet adresinden yapılacaktır.

  • Hayrat İnsani Yardım Derneği, Brezilya'da 5 Bin Kur'an-ı Kerim Dağıtıyor
    14:48 Hayrat İnsani Yardım Derneği, Brezilya'da 5 Bin Kur'an-ı Kerim Dağıtıyor

    Hayrat İnsani Yardım Derneği, 'Dünya Kur'an Okuyor' sloganıyla yürüttüğü faaliyet kapsamında, Brezilya'da 5 bin Kur'an-ı Kerim'i dağıtıyor. Dernek, bugüne kadar 41 ülkede 1 milyon 400 binden fazla Kur'an-ı Kerim dağıtırken, Brezilya'da 3 bin Kur'an-ı Kerim Müslümanlara ulaştırıldı ve 2 bin Kur'an-ı Kerim'in de farklı bölgelere dağıtılması planlanıyor. Dernek yetkilileri, Türk Hava Yolları'na destekleri için teşekkür ederek, faaliyetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

  • Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi
    14:47 Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi

    Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara tepki gösterdi. Aday ülke Türkiye, AB üyeliği konusunda kararlılığını korurken, işbirliğinin seçici bir anlayışla sınırlanmasını reddettiğini belirtti. Türkiye-AB ilişkilerinde ilerleme sağlanmasıyla Kıbrıs sorununun ilintilendirilmesinin kabul görmeyeceği vurgulandı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı kapsamında Hollanda'yı ziyaret edecek
    14:47 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı kapsamında Hollanda'yı ziyaret edecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2008 yılında Türkiye-Hollanda arasında ikili ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla tesis edilen Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında yarın Hollanda'yı ziyaret edecek. Ziyaret çerçevesinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ve Başbakan Mark Rutte ile görüşmeler yapılacak. Türkiye-AB ilişkileri, bölgesel gelişmeler ve terörle mücadele gibi konular ele alınacak.

  • Gemlik Belediyesi'nde 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi
    14:47 Gemlik Belediyesi'nde 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makam temsili vekaletini öğrencilere devretti. Lunapark ve Kent Lokantası çalışmaları hakkında bilgi verildi.


Advertisement