Van Persie'den Yedek Kalmasına İlginç Yorum: Ben Değil Takım Önemli - Son Dakika
Spor

Van Persie'den Yedek Kalmasına İlginç Yorum: Ben Değil Takım Önemli

Van Persie\'den Yedek Kalmasına İlginç Yorum: Ben Değil Takım Önemli

Fenerbahçe'de yedek oturduğu maçlarda olay çıkartan Robin van Persie'nin, aynı durumu Hollanda Milli Takımı'nda yaşayınca ılımlı bir tavır sergilemesi dikkati çekti.

12.10.2015 11:11  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazakistan'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Hollanda'da oyuna 87. dakikada giren ve 100. kez milli formayı giyen Fenerbahçeli Robin van Persie, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"BEN DEĞİL TAKIM ÖNEMLİ"

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; karşılaşmaya yedek başlamasıyla ilgili soruyu yanıtlayan tecrübeli oyuncu, "Önemli olan maçı kazanmamızdı. Maça sonradan girmem hocanın kararıydı. Ben oldukça fitim. Genelde oynuyorum ama bugün böyle oldu. Aslında benim bölgem merkez santrfor. Bugün Kazaklara karşı gölge santrfor ve kanat forvet anlayışıyla oynadık. Dediğim gibi, bu durumda ben değil, takımımın kazanması önemliydi." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DE KIYAMET KOPARDI

Fenerbahçe 'de yedek kaldığı maçlarda teknik direktör Vitor Pereira ile kameraların ve objektiflerin önünde tartışmaktan çekinmeyen, hocasının kendisine uzattığı eli havada bırakan Van Persie'nin, konu milli takımı olunca ılımlı tavır sergilemesi ise tartışma konusu oldu.

"SNEIJDER ÇOK GÜZEL KONUŞTU"

Uçan Hollandalı, maç sonunda soyunma odasında çok keyifli dakikalar yaşadıklarını belirterek, "Sneijder güzel bir konuşma yaptı. Ardından eşim ve çocuklarımdan fotoğraf aldım. Bu çok özeldi. Şimdi salı günü oynayacağımız Çek Cumhuriyeti maçına odaklanmamız gerek. Bu maç için hazırım." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Van Persie'den Yedek Kalmasına İlginç Yorum: Ben Değil Takım Önemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Brommapojkarna: Fenerde yedek kalınca açıklamaları tam tersi ! 5 0 Yanıtla
  • YAZIK: 2.emenike vakasına doğru gidiyorsun...toparlamaz isen kendini bu taraftar sanada bay bay diyecektir.... 4 0 Yanıtla
  • EMRE: Fenerin yeni belası van Persie 0 0 Yanıtla

Advertisement